SAJL

Otteluennakko

Rajaritarit - Crocodiles 01.07.2006

Etelä-Karjalan Rajaritareiden vaahteraliigajoukkue pelaa ensi lauantaina 1.7.2006 kello 15:00 alkaen kauden toisen kotiottelunsa ja palaa Imatran-seikkailun jälkeen jo Lappeenrantaan, tosin ei vieläkään vakioareena Kimpiseen vaan Lauritsalan kentälle. Vastaan Rajaritareille asettuu viime kauden finaalijoukkue Seinäjoki Crocodiles.

Rajaritareilla on toistaiseksi koossa neljästä ottelusta yksi voitto ja kolme tappiota kun taas Crocodilesilla kolmesta ottelusta kaksi voittoa ja yksi tappio. Erittäin vahvaksi mestarisuosikiksi ennen kautta veikkailtu Crocodiles joutui edellisellä ottelukierroksella toteamaan kuolevaisuutensa, kun Helsinki Wolverines onnistui sen kaatamaan.

Tilastollisesti joukkueita on vaikea verrata, koska Rajaritarit on jo kohdannut sekä liigan tämänhetkisen ehdottoman valtiaan Porvoon Butchersin, että heittopussi Rauma Sea City Stormin kun taas Crocodiles on kohdannut kolme joukkuetta liigan keskikastista. Crocodiles on perinteisesti vahva juoksujoukkue ja Rajaritarit taas saa takaisin edellisestä ottelusta poissa olleen pelinrakentaja Thomas Kudyban, joten kotijoukkueen heittohyökkäykseltä voi taas odottaa kelpo suoritusta. Vahvaa esitystä siltä vaaditaankin, sillä Crocodiles on kolmessa ottelussa yhteensä pysäyttänyt juoksun totaalisesti ja päästänyt vastustajat etenemään maata pitkin yhteensä vain 64 jaardia.

Joukkueet ovat Vaahteraliigassa aiemmin kohdanneet neljä kertaa ja jokaisella kerralla kentältä voittajana on poistunut Crocodiles.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset:
2005: Rajaritarit-Crocodiles 0-21
2004: Crocodiles-Rajaritarit 19-16
1998: Rajaritarit Crocodiles: 25-35
1998: Crocodiles-Rajaritarit 28-7

Crocodilesin poissaolijoiden ja epävarmojen lista on erittäin pitkä kun taas Rajaritarit lähtee otteluun varsin täydellä kokoonpanolla.

Kuumat pelaajat:

Rajaritarit:
Thomas Kudyba, QB
Mikko Koskinen, WR
David Stickler, LB

Crocodiles:
Marko Rissanen, RB
Aki Rinne, DE
Jacob Young, LB


Poissaolot ja epävarmat:

Rajaritarit:

Poissa:
Niiranen Lauri, DB

Epävarmat:
Leskinen Akumatti, RB
Mannonen Pasi, DL
Pernu Tuukka, WR

Crocodiles:

Poissa:
Natri Tomi, K
Tikkanen Janne, RB
Riionheimo Miikka, DB
Drayton Maurice, DB
Piirto Toni, RB
Ervasti Olli, RB
Lindroth Jani, CB
Makkonen Olli, LB
Suvanto Juha, LB
Ceken Thomas, LB
Ojansivu Jarno, DT
Ojala Antti, OL
Rintala Teppo, TE

Epävarmat:
Löllö Teemu, RB
Rissanen Mikko, RB
Landen Reo, DL
Nyberg Thomas, OL
Westerlund Atte, WR
Hanka Toni, DT
Ghazizadeh Kiarash, DE
Javanainen Jussi, DT