SAJL

Otteluennakko

Sea City Storm - Crocodiles 15.07.2006

Sarjajohtaja saapuu kylään

Lauantain ottelussa Raumalle saapuu Vaahteraliigan piikkipaikan omaava Seinäjoki Crocodiles. Crocodiles voitti viime viikonlopulla Porvoo Butchersin 26-24 samalla, kun Roosters kuritti isäntäjoukkuetta luvuin 0-48. Vastakkain ovat siis Vaahteraliigan ykkönen ja peränpitäjä. Viime vuonna joukkueet kohtasivat kahdesti ja molemmat ottelut voitti Crocodiles.

Sea City Stormia vaivaa edelleen loukkaantumissuma. Hawaijilaisvahvistus Derek Turbin teloi polvensa ennen juhannusta pelatussa Butchers-ottelussa ja onkin jo lähtenyt takaisin kotimaahansa. SCS odottaa uutta amerikkalaisvahvistusta saapuvaksi Suomeen, vielä on epävarmaa ehtiikö kaveri viikonlopun otteluun. SCS saa takaisin riviinsä nuorten maajoukkuekaksikon Sami Toivosen ja Ilkka Koirasen. Näin niin keskushyökkääjä- kuin tukimiesosasto saa kaipaamaansa vahvistusta. Mainittakoon myös viime ottelun raumalaisvalopilkkuna tuikkinut Ville Vene, jolta on hyvänä päivänä lupa odottaa kelpo suorituksia sekä pelikiellosta vapautuva Andre Upshaw.

Crocodiles esitteli viikko sitten uuden amerikkalaispelinrakentajansa Davon Vinsonin. Vinson onnistui ensimmäisessä ottelussa erinomaisesti heittäen 136 jaardia ja juosten yli seitsemän jaardin keskiarvolla. Crocodilesin riveissä pelaa myös raumalaisille varsin tuttu kasvo. Rauma Admiralsissa jenkkifutisuransa aloittanut, sittemmin ympäri Suomea edustanut DL Mika Juutinen tuonee katsomoon omalta osaltaan muutaman silmäparin lisää.

Lauantain ottelussa ei ole ennakkosuosikista epäselvyyttä. Crocodiles on päästänyt vähiten pisteitä Vaahteraliigassa, kun taas SCS ei ole saanut vielä kuparistaan rikki. Tosin viime ottelussa se oli lähellä, mutta potkumaaliyritys jäi vastustajan blokkiin. Kun jo näin tipalle päästiin, miksei lauantaina saataisi kokea jo onnistuminenkin.

Poissa:

Sea City Storm:
Joel Rantanen, Juho Huttunen, Jarkko Veijola, Atte Nurmi, Tapio Pärssinen

Crocodiles:
Tomi Natri, Janne Tikkanen, Miikka Riionheimo, Maurice Drayton, Toni Piirto, Jani Lindroth, Juha Suvanto, Thomas Ceken, Jarno Ojansivu, Atte Westerlund, Tommi Pinta, Esa Ikonen, Teppo Rintala


Epävarmat:

Sea City Storm:
Mikko Punkari, Mika Vartio, Kalle Björkroth, Jani Pesonen, Janne Huttunen

Crocodiles:
Teemu Löllö, Jake Young, Olli Makkonen, Pekka Rantala, Jyrki Seppälä