SAJL

Otteluennakko

Trojans - Sea City Storm 24.07.2006

Vaahteraliiga kääntyy Turku Trojansin ja Rauma Sea City Stormin osalta jälkimmäiselle puoliskolleen, kun joukkueiden kauden toinen keskinäinen ottelu pelataan maanantaina Turun Urheilupuiston yläkentällä kello 18.00 alkaen.

Raumalaisten kausi on ollut totaalinen pettymys, sillä joukkue on hävinnyt kaikki ottelunsa, eikä ole onnistunut tekemään niissä itse pistettäkään. Edellisessä ottelussa Seinäjoki Crocodiles löylytti Stormin lukemin 80-0. Maalisuhde kuuden pelatun ottelun jälkeen on murheellinen 0-406.

Trojansinkaan kausi ei ole sujunut täysin suunnitelmien mukaan, sillä kahdesta viimeisestä ottelusta, jotka kenties olivat ne tärkeimmät, ei hyvästä yrityksestä huolimatta sarjapisteitä herunut. Roostersia vastaan Trojans menetti johtoasemansa viimeisellä neljänneksellä ja viimeksi pelaamastaan Wolverinesin isännöimästä vierasottelusta Trojans joutui poistumaan 23-38 tappio niskassaan.

Maanantain ottelussa Trojans on selkeän pakkovoiton edessä, sillä muuten Roosters ja Wolverines karkaavat jo saavuttamattomiin. Trojansille kauden kaikki loput ottelut ovatkin tavallaan playoffmatseja, joista pisteitä pitää saada niin sarjataulukossa alempana kuin ylempänäkin olevilta joukkueilta.

Raumalaisilla on enää teoreettiset mahdollisuudet mitalipeleihin, mutta se edellyttäisi jo isomman kokoluokan ihmettä. Toivottavasti Sea City Storm kuitenkin tulee Turkuun taistelevalla ilmeellä ja yläkentällä nähdään laadukas Vaahteraliigaottelu.