SAJL

Otteluennakko

Trojans - Crocodiles 19.08.2006

Lauantaina 19.8. Turun Urheilupuiston yläkentällä kohtaavat Vaahteraliigan runkosarjan ottelussa sarjassa viidentenä oleva Turku Trojans ja kärkijoukkue Seinäjoki Crocodiles. Trojans käy veitsi kurkulla kamppailua viimeisestä playoff-paikasta ja päästäkseen mukaan mitalipeleihin turkulaisten on voitettava kaksi viimeistä kamppailuaan, näistä Helsinki Wolverines vieläpä vähintään 16 pisteellä. Crocodiles taas käy omaa kamppailuaan runkosarjan voitosta tasapisteissä olevan Porvoon Butchersin kanssa.

Trojans on tehnyt liigassa kolmanneksi eniten pisteitä eli suunnilleen yhtä paljon kuin Crocodiles, mutta on silti sarjassa vasta viidentenä. Turkulaisten puolustus ei ole toiminut aivan toivotulla tavalla, rangaistuksia on otettu eniten koko liigassa ja lisäksi muutama tiukka kamppailu on hävitty omiin virheisiin. Omaa osaansa näyttelevät myös puolustusta riivanneet loukkaantumiset. Lauantain kamppailu on kuitenkin nyt se viimeinen hetki, jolloin terästäytymisen olisi syytä alkaa.

Crocodiles on oman paikkansa mitalipeleissä jo varmistanut. Myös kotietu välierissä on käytännössä varma, sillä siihen riittää yksi voitto jäljelläolevista kolmesta ottelusta, joissa vastaan tulee mm. liigan hännillä majaileva Sea City Storm. Runkosarjan voitosta Crocodiles saa silti vielä kamppailla ja se taistelu saattaa
ratketa vasta viimeisellä kierroksella. Löysäilyyn ei siis Seinäjoellakaan ole varaa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi niukkaakin niukempaan Seinäjoen 6-0 voittoon. Mikäli ennusmerkit kuitenkin pitävät paikkansa, tällä kertaa nähdään runsasmaalinen kamppailu.

Trojansilta on lauantain ottelusta poissa seuraavat pelaajat:
Jaakko Pääjärvi RB
Tomi Myyrä OL

Epävarmoja ovat:
Sami Sillgren DL
Jari Ojala OL
Jonne Tynkkynen OL
Sampsa Ilmonen DL
Janne Stenberg WR/K
Juha Jokinen OL

Crocodilesilta poissa ovat:
Ceken Thomas, LB
Ikonen Esa DB
Seppälä Jyrki LB
Olli Ervasti RB
Juha Ristilä LB
Aki Ollenberg WR
Jukka Satola WR
Marko Rissanen WR
Raine Vasanoja LB
Teemu Ivalo LB

Epävarmoja:
Löllö Teemu, RB
Nyberg Thomas, OL
Makkonen Olli, LB
Natri Tomi, K
Arto Similä TE
Riionheimo Miikka, DB