SAJL

Otteluennakko

Sea City Storm - Crocodiles 03.06.2006

SeaCityStorm - Crocodiles 3.6.2007 klo: 17:30 Äijänsuon Stadion

Sea City Storm pelaa tulevana sunnuntaina kauden ensimmäisen kotiottelunsa. Äijänsuon tekonurmella ja vastaan asettuu viime vuoden kolmonen Seinäjoki Crocodiles. Crocodiles voitti yhdeksän peliä ligassa häviten vain Wolverinesille samalla pelaten 8 nollapeliä puolustuksellaan. Kuitenkin tie nousi pystyyn semifinaaleissa ja jälleen vastassa oli sama joukkue Wolverines.

Raumalaisjoukkue koki viime kaudella murskavia tappioita liiigassa ja tästä onkin otettu opiksi kun ollaan alettu rakentaa tulevaa kautta ihan uusin silmin. Joukkue on hankkinut riveihinsä viisi ulkomaalaista sekä kotimaisen huipun Klaus Alisen. Hyökkäykseen on panostettu tällä kaudella huomattavasti ja siihen lääke löytyi uudesta päävalmentajasta Roldan Leybasta. Tämä College valmentaja onkin tuonut joukkueeseen uusia tuulia ja aivan uuden hengen. Tavoitteet kaudelle on jo asetettu ja oikea mittari tavoitteiden täyttymiseen onkin heti avauspelissä kovan puolustuksen omaavaa Seinäjokea vastaan.

Seinäjoki on menettänyt kovia nimiä puolustuksen puolelta, joten omien kasvattien astuminen suuriin saappaisiin( Juutinen, Riionheimo ja Landen) tulee näyttelemään suurta roolia. Rosteri näyttää yli 50 nimeä, joten materiaalipulasta ei Seinäjoki kärsi. Seinäjoki joutuu pelaamaan ilman QB Davon Vinsonia ja LB Shavn Granttia, joten pelin johtaminen kääntyy Atte Kniivilän vastuulle. Rauman hyökkäyksen linjan on pidettävä myös Seinäjoen kovat tukimiehet kurissa, jotta Eduardo Torrecillas löytää Raumalaiset tähdet heitoillaan.

Aikaisempien vuosien pelien mukaan Seinäjoki on ehdoton ennakkosuosikki, mutta tällä kaudella Vaahteraliiga on ehkä tasaisempi kuin koskaan, joten kaikilla on 10 peliä edessä ja jokainen pitää voittaa, jotta neljän parhaan joukkoon päästään. Liigassa on tänä vuonna myös ennätysmäärä ulkomaalaisia pelaajia ja näiden sopeutuminen joukkueen perusrunkoon onkin se seikka joka hitsauttaa joukkueen yhteen tai sitten se repeytyy.


Erittäin mielenkiintoista peli onkin luvassa ja varmasti taistelua viimeiseen asti. Nähdäänkö Raumalla jälleen vain yksi joukkue vai tuleeko
kotijoukkue yllttämään kauden 2001 mestarin se jää nähtäväksi.

Aikaisempien vuosien kohtaamisten sävelet on olleet selvät melkein jo ennen pelin alkua.

2005 SCS - Crocodiles 7 - 51
Crocodiles - SCS 63 - 0

2006 SCS - Crocodiles 0 - 80
Crocodiles - SCS 72 - 0

Rauma:

Poissa:
RB Sami Toivonen
DB Jaakko Taskinen
DB Teijo Nevanpää
DL Joni Valtonen
OL Jaakko Laeslahti
LB Matthew Ogveboen

Epävarmat:
OL Joonas Kiiski
OL Tomi Vuorinen
DB Joel Rantanen
DL Kim Vaaranvuo

Seinäjoki
Poissa:
QB Davon Vinson
LB Shavn Grant
K Tomi Natri
OL Sami Välimäki
LB Juha Ristilä
DT Toni Hanka

Epävarmat:
DE Kiarash Ghazizadeh
OL Jari Ylimaki
CB Pekka Rantala

Seuraa näitä pelaajia Raumalla
hyökkäys:
81 Klaus Alinen TE
8 Sonte Wong WR
2 Joshua Kerley RB
3 Eduardo Torrecillas QB

puolustus
21 Michael Warreing DB
22 Jeremy Kochberg DB
31 Jarkko Veijola LB
51 Ilkka Koiranen LB

Seinäjoki:
DB Esa Ikonen 5
RB Mikko Rissanen 21
LB Efe Ewvaraye 45
LB Adam Ross 55
LB Thomas Ceken 54