SAJL

Otteluennakko

Rajaritarit - Sea City Storm 16.06.2007

Etelä-Karjalan Rajaritarit – Sea City Storm, Rauma
lauantaina 16.6.2007 klo 15:00 Lauritsalan kenttä

Rajaritarit (0-3) esittelee lauantaina uuden pelinrakentajansa, Justin McKenzien, joka siirtyi alkuviikosta joukkueeseen Porvoon Butchersien riveistä. Viime kierroksella Rajaritarit kokivat jälleen yhden avainpelaajansa ikävän loukkaantumisen ottelussa Turku Trojanseja vastaan, kun Anssi Nevalainen (LB) loukkasi polvensa ja on sivussa loppukauden.

Rajaritareiden hyökkäyksen parhaana pelaajana viime kierroksella palkittu Mikko Koskinen palaa tälle viikolle tutummalle pelipaikalleen laitahyökkääjäksi. Hyökkäyksessä kannattaa seurata myös Mika Oksmania joka pelaa sisempänä laitahyökkääjänä ja Teemu Pietiäistä joka vastannee Rajaritareiden juoksuhyökkäyksestä Sami Martikaisen ollessa sivussa tästä ottelusta. Rajaritareiden puolustuksessa iso vastuu lankeaa nyt Jason Allenille (LB) ja Byron Dinterille (DB), kun useampi takakentän pelaaja on sivussa.

Raumalaisjoukkue Sea City Storm (0-2) ei voittanut yhtään ottelua Vaahteraliigassa viime vuonna. Tästä syystä viime syksyn ja talven aikana joukkueeseen hankittiin nippu kovia kotimaisia ja ulkomaisia vahvistuksia, joista epäilemättä nimekkäimpänä NFL- joukkue Atlanta Falconsienkin harjoitusryhmässä vuoden ajan harjoitellut Klaus Alinen (TE/DE). Hänen lisäkseen Storm vahvisti rivejään peräti viidellä ulkomaalaisvahvistuksella. Joukkueen päävalmentajaksi pestattiin lisäksi amerikkalainen Roldan Leyba, jolla on aikaisempaa valmennuskokemusta sekä USA:sta, että Keski-Euroopan kentiltä. Viimeksi Leyba on kotimaassaan valmentanut keskushyökkääjiä Menlo Collegessa, Kaliforniassa. Stormin tiedotteen mukaan Leyba on tuonut joukkueeseen mukanaan uusia tuulia ja aivan uuden hengen.

Edellisessä ottelussa Jyväskylä Jaguaareja vastaan Stormin maaleista vastasivat tuulennopea Sonte Wong (2 TD) ja Klaus Alinen (1 TD). Keskushyökkääjä Joshua Kerley, joka kuuleman mukaan tuli edelliseen otteluun suoraan lentokentältä, kantoi palloa reippaalla kuuden jaardin keskiarvolla. Tulevaan otteluun Storm saa myös nuoren Sami Toivosen (RB) joka palaa kotimaan kentille USA:ssa viettämänsä vaihto-oppilasvuoden jälkeen. Stormin puolustuksessa kannattaa lisäksi seurata Jarkko Veijolaa (LB), joka on molemmissa aikaisemmissa kauden otteluissa palkittu Stormin parhaana pelaajana. Myös Ilkka Koiranen (LB) on pelannut vahvasti.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset kahdelta viime kaudelta ovat päättyneet seuraavasti:

2006
Rajaritarit – SCS 50-0 (30-0)
SCS – Rajaritarit 0-54 (0-41)

2005
SCS – Rajaritarit 44-28 (19-13)

Poissa:

Rajaritarit:
1 Anssi Nevalainen LB
3 Iiro Luoto TE
4 Rick Webster QB
9 Markku Luoto TE
15 Mikko Iso-Aho DB
22 Atte Penttinen DB
33 Sami Martikainen RB
44 Toni Tuhkanen DB
49 Otto Saarinen DB
69 Riku Neuvonen OL

Sea City Storm:
26 Niila-Petteri Lattu DB
27 Jose Laukkanen WR
32 Joni Valtonen DL
48 Janne Huttunen LB
56 Jaakko Laeslahti OL
86 Mathew Ogbevoen WR
88 Andrei Upsha WR


Epävarmat:

Rajaritarit
13 Tuomas Rasilainen DB

Sea City Storm:
7 Jani Normiala PK
20 Joel Rantanen DB
21 Michael Warreing DB

Ottelu pelataan Lappeenrannassa, Lauritsalan kentällä, lauantaina 16.6. klo 15:00

Karttalinkki: http://kartta.lappeenranta.fi/internetwebmap/liikuntapaikkakartta.htm
Osoite: Kuntokatu 53300 Lappeenranta