SAJL

Otteluennakko

Butchers - Rajaritarit 26.05.2007

Butchers - Rajaritarit la 26.5. klo 17.00
Porvoo, Keskuskenttä

Lappeenrannan Rajaritarit aloittaa kautensa viime kauden tapaan Porvoon Butchers:ia vastaan jolle ottelu on jo neljäs tällekaudelle. Tämänkin kauden ainoa kohtaamisessa kotijoukkueena on Butchers. Viime kaudella Porvoo oli vahvempi numeroin 54-6 (33-6), joten Rajaritareille jää taas haastetta ottaa hallitsevan Suomen mestarin päänahka. Rajaritareiden viime kausi tuotti lopulta 7. sijan, 3 voittoa ja 9 tappiota, kun taas Butchers:n saldo oli 10 voittoa ja 2 tappiota sijoitus runkosarjassa toinen.

Ennakkoasetelma voi monen mielestä olla selvääkin selvempi aiempien otteluiden ja viime kausien menestyksen perusteella. Tosiasia on kuitenkin se että nyt aloitetaan kokonaan uusi kausi ja yhdelläkään joukkueella ei ole sarjataulukossa yhtään pistettä - ei edes viime kauden mestarilla. Butchersin asema on siinä mielessä hyvä että ottelu on jo tässä vaiheessa kautta neljäs, kun muut vasta aloittelevat kauttaan. Eli peliä on päästy hiomaan jo kohdalleen. Mutta kaikesta huolimatta helppo ottelua ei tule, koska mestarin päänahka lienee kuitenkin haluttua tavaraa, ja kaikki vastustajat sen haluavat saada.

Kotijoukkueen hyökkäys on säästynyt suuremmilta muutoksilta ja onkin paperilla samassa iskussa kuin viime kaudella. Orkesterin johtaja on vaihtunut, joten se tuo uutta väriä porvoolaisten hyökkäykseen kun nopea jalkainen Justin McKenzie johtaa peliä. Keskushyökkääjänä porvoo luottaa maajoukkuepelaaja Markus Haveriseen, muuten Porvoon tuttu laitahyökkääjäkalusto Piminäinen, Kurvinen, Lahti, Palikainen sekoittaa vastustajan takakenttää. Näin voidaan Porvoon hyökkäykseltä odottaa perustellusti pisteitä heti alusta lähtien. Porvoon puolustus on palannut takaisin vanhaan muottiin kun peliä johtaa taas Jan Vilkko. Puolustus on muutoin pitkälti samassa muotissa kuin vuonna 2005. Uutena vanhana tuttuna palaa jouukkueeseen jenkki vahvistus Josh Schleusner.

Rajaritarit aloittaa nyt neljännen kautensa liigassa, ja onkin tietojen mukaan vahvistanut sekä organisaatiotaan että pelaajarinkiään huomattavan paljon. Hiukan penkin alle mennyt viime kausi tuskin Etelä-Karjalan poikia painaa, vaan Porvooseen matkustaa joukkue joka todella haluaa aloittaa kautensa voittamalla hallitsevan mestarin. Rajaritareiden valmennukseen on tullut uutta verta ja hyökkäystä koordinoi tällä kaudella Kari Ketonen ja Sakari Puseniuksen keskittyessä puolustukseen. Rajaritareiden jenkit ovat QB Rick Webster (Hanower college), LB Jason Allen (Hanower college), lisäksi rajaritareilla on eu pelaaja DB Byron Dinter(McMaster). Kyseisistä vahvistuksista löytyy lisää tietoa joukkueen nettisivuilta. Porvoon keskuskentällä on odotettavissa mielenkiintoinen jefuiltapäivä kauden avauksessa.Aiemmat kohtaamiset:
2005
Butchers - Rajaritarit 54 - 6 (33 - 6)
Rajaritarit - Butchers 17 - 52 (8 - 42)

2005
Rajaritarit - Butchers 0-34 (0-20)
Butchers - Rajaritarit 58-0 (37-0)


BUTCHERS:
POISSA
DL Pertti Lautala 79
DL Kari Mäkelä 76

EPÄVARMAT:
DL Ari Evwaraye 50

RAJARITARIT:
POISSA
Luoto Iiro 3
Hyppänen Aki 70
Kattainen Kalle 19
Jason Allen 31
Antti ohisalo
Antti Malm
Jussi Kangas


EPÄVARMAT:
WR Kimmo Lemola 81
QB Antti koskinen 5
DL Aki Behm 95
OL Riku Neuvonen