SAJL

Otteluennakko

Sea City Storm - Roosters 07.07.2007

Sea City Storm - Roosters 07.07.2007
SCS kohtaa Roostersin kauden toisessa kotiottelussaan

Sea City Stormin alkukausi ei ole edennyt odotusten mukaisesti. Takana on kolme pelattua ottelua ja tuloksena yhtä monta tappiota. Kun vielä raumalaishyökkäys ei ole saanut voitto sarakettaan auki, on SCS-joukkueella edessään hikinen lauantai-iltapäivä, kun vastaan asettuu Helsinki Roosters.

Joukkueen puolustuspelaaminen on parantunut huomattavasti viime kaudesta ja kun hyökkäyskin saataisiin toimimaan niin odottaisi pisteitäkin tulevan. Puolustus onkin tehnyt puolet joukkueen maaleista.

Joukkue lähtee peliin samalla kokoonpanolla kuin kolmeen edelliseen peliin. Torrecillasin ”potkuista ja siirrosta” ollaan puhuttu jo ensimmäisen pelin jälkeen, mutta kaveri tullaan näkemään myös jatkossa jokaisessa joukkueen pelissä.

Viime pelissä loistanut keskushyökkääjä Joshua Kerley eteni 122yardia. Lauantaina saa nähdä tuleeko kaveri tekemään samaa jälkeä. Nathan taasen eteni vanhaa joukkuettaan Butcherssia vastaan 110 yardia. Peli tulee varmasti olemaan näiden kahden taistelua.

Roosters on tasaisessa sarjassa viidentenä voittaen kaksi ja häviten yhden. Pelit ovat olleet erittäin tasaisia. Roosterssin RB:nä häärivä Nathan Connor on edennyt noin 100:n yardin keskiarvolla ja Petrus heittänyt tarkasti erityisesti Tuomas Kivisaarelle ja Henri Myöhäselle. Nämä pelaajat pitää poimia kentältä sekä Kalle Karppinen tukimiehistä ja Sampo Ranta puolustuksen takakentältä.


Saako Storm hyökkäyksensä toimimaan ja jatkaako puolustus samoja esityksiä kuin aikaisemmissakin peleissä jää nähtäväksi.

Kuten sanottu, tiedossa on hikinen iltapäivä, satoi tai paistoi.

SCS:

Poissa:
Joel Laukkanen
Andrei Upsha
Jere Grönberg
Kim Vaaranvuo
Joni Valtonen
Antti Väisänen
Jaakko Laeslahti
Matthew Ogveboen


Roosters:

Poissa:
Aleksi Astor - LB
Juha Hakala - LB
Tuomas Kivisaari - WR
Henri Myöhänen - WR
Petteri Salovalta - WR

Epävarmat:
Mourad Daifi - DB
Tero Vartianen - OL
Julius Majander - DB