SAJL

Otteluennakko

Jaguaarit - Crocodiles 07.07.2007

Jaguaarit-Crocodiles 7.7.2007 - Otteluennakko

Jyväskylän Jaguaarit isännöivät Harjun stadionilla klo 15.00 alkavassa ottelussa Seinäjoen krokotiilejä. Ottelusta on luvassa erittäin jännittävä ja mielenkiintoinen, eikä panostakaan puutu, onhan Jaguaareilla voittaessaan mahdollisuus nousta koko Vaahteraliigan kärkeen.

Loistavasti kauden aloittaneen kotijoukkueen suurin kysymysmerkki osuu pelinrakentajan tontille, sillä aiemmin tällä kaudella jo kertaalleen viikon pelaajaksikin valittu Ryan Rufener loukkaantui edellisessä ottelussa siinä määrin, että hänen ottelunsa tämän kauden vaahteraliigassa lienee pelatut. Nopealla varoitusajalla Jaguaarit saivat pestattua pelinrakentajakseen amerikkalaisen Daniel Kellyn. Nähtäväksi jää miten hyvin Daniel oppii Jaguaarihyökkäyksen pelityylin. Crocodiles on kärsinyt niin ikään vastoinkäymisistä pelaajapuolella, mutta on onnistunut myös vahvistamaan rivejään muutamilla viime hetken hankinnoilla.

Molemmat joukkueet ovat kokeneet tappion Helsinki Roostersille, mutta voittaneet niin Turku Trojansin kuin Rauma Stormin. Krokotiilit ovat lisäksi hakeneet Helsingistä viime vuoden välierätappiolleen revanssin Wolverinesilta. Nämä seikat huomioiden on luvassa äärettömän jännittävä lauantai-iltapäivä.

Joukkueiden aikaisempia kohtaamisia on hallinnut lähes suvereenisesti pohjalaiset ja ainakin Jyväskylässä muistetaan etenkin katkera tappio pronssiottelussa 2002, joka päättyi Seinäjoen niukkaakin niukempaan 3-0 voittoon. Lisäsäpinää tuo otteluun myös lukuisien jyväskyläläislähtöisten pelaajien siirtyminen täksi kaudeksi juuri Seinäjoelta takaisin kasvattiseuraansa Jaguaareihin.

Jaguaarit

Poissa:
Olli Lämsä

Epävarmat:
Aki Ollenberg
Tommi Ojanen
Paavo Teittinen


Crocodiles

Poissa
Mikko Rissanen
Stephand Gerland

Epävarmat
Esa Katila
Efe Ewvaraye
Thomas Ceken
Kiaresh Khazizadeh
Teemu Ivalo