SAJL

Otteluennakko

Butchers - Jaguaarit 14.07.2007

Tulevana lauantaina 14.7. saapuu Butchersin vieraaksi Porvooseen Jyväskylä Jaguaarit. Butchers on pitänyt pitkän, peräti neljän viikon mittaisen juhannustauon. Tauko johtui peleistä, jotka Butchers tahkosi jo keväällä EFL:n takia. Butchers irtisanoi ennen juhannustaukoa pelattua Roosters ottelua sopimuksensa pelinrakentaja Justin McKenzien kanssa. Uusi pelinrakentaja Robert Johnson saapui sunnuntaina Porvooseen ja on tulessa ensimmäistä kertaa Jaguaareja vastaan. Nyt onkin näytön paikka, kun hyökkäyksellä on uusi käskyttäjä ja viimeisestä pelistä on jo tovi. Ainakin joukkue on saanut rauhassa parannella loukkaantumisia ja kerätä energiaa loppu kautta varten.

Jaguaareilla vaihtui myös pelinrakentaja kun Trojans-pelissä loukkaantuneen Ryan Rufenerin tilalle peliä johtamaan saapui Dan Kelly. Kelly on yhden pelin jo ehtinyt Jaguaarien hyökkäyksen kapellimestarina hääriä, mutta tästä pelistä tuloksena oli tappio Crocodilesille.

Kokonaisuutena alkukaudet ovat menneet molemmilla joukkueilla kohtuu hyvin. Butchers tosin kärsi kirvelevän tappion Turussa Trojansille kesäkuussa, mutta muuten ollaan menty "aikataulussa" ja pisteitäkin on kertynyt jo kuusi. Butchers osoitti ennen juhannustaukoa, että ilman amerikkalais pelinrakentajaakin on peruspaketti kunnossa, kun se puristi voiton Helsinki Roostersista.

Jaguaarien kausi sai lentävän lähdön ja se onkin haalinut nousijaksi erittäin hyvin pisteitä. Pelinrakentajan loukkaantuminen toi kuitenkin hieman takapakkia hyvin alkaneelle kaudelle. Tulevana lauantaina Keskuskentällä nähdäänkin mielenkiintoinen kamppailu, jossa kaksi pelinrakentajaa vaihtanutta joukkuetta varmasti vielä hiovat hyökkäyskuvioitaan.

Butchers

Poissa:
Pasi Lautala OL
Pertti Lautala DL
Tero Kontiainen LB
Hannes Hyttinen DB
Marttila Mika LB
Palikainen Ville WR

Epävarmat:
Mäkelä Kari DL
Kitinprami Sampo WR
Kitinprami Tarmo QB


Jaguaarit

Poissa:
Mikko Lyyra QB
Ryan Rufener QB
Derrick Makudera RB
Timo Rantalainen RB
Olli Lämsä TE
Kimmo Juvonen TE
Riku Haataja WR
Mika Juutinen DT

Epävarmat
Aki Ollenberg WR
Paavo Teittinen DB