SAJL

Otteluennakko

Crocodiles - Rajaritarit 15.07.2007

Seinäjoki Crocodiles on ottanut paikkansa Vaahteraliigan kärjessä saatuaan peliään parempiin uomiin ottelu ottelulta. Puolustus on esiintynyt läpi kauden edukseen antaen vähiten pisteitä vastustajilleen Vaahteraliigassa ja vaikka hyökkäys onkin ajoittain yskinyt, on joukkue silti tehnyt sarjassa eniten pisteitä. Sinänsä yhtälö on juuri sellainen, jolla pitäisi kyllä menestyä.

Sunnuntaina Jouppilanvuoren Tekonurmelle saapuu vieraaksi lappeenrantalainen Rajaritarit, jolla on tilillään vasta yksi voitto. Sen voiton joukkue otti kotikentällään varsinaisessa asemasodassa Rauman Sea City Stormia vastaan numeroin 9-6. Crocodiles puolestaan möyhensi samaisen Stormin vieraissa kauden avausottelussa peräti 61-0.

Vaikka Crocodiles on pelannut hieman raajarikkoisena, on pisteitä tullut. Edessä on kuitenkin todella haastavia koitoksia, eikä Rajaritareita voi missään tapauksessa aliarvioida, sillä joukkueessa on mainio pelinrakentaja Justin McKenzie, joka aloitti kautensa Porvoossa, sekä NFL Europessa pelannut Iiro Luoto. Puolustuksessa tukimies Anssi Nevalainen on esiintynyt edukseen.

Crocodilesin juoksupeli oli valttia Jyväskylässä, sillä kaikki kolme touchdownia syntyivät maata pitkin. Kun vielä huomioi, että kertaalleen maalinteossa onnistuneen Tuomas Leinosen ja kahdesti maalanneen Teemu Ivalon lisäksi pallonkantajiksi löytyy vaikka härkämäinen Adam Ross, on selvää, että Rajaritareilla on kova työ pysäyttää isännät.


Crocodiles poissa:
#21 Mikko Rissanen
# 41 Stephand Gerland
#5 Esa Ikonen
#13 Atte Kniivilä

Epävarmat:
#92 Kiaresh Khazizadeh
#54 Thomas Ceken
#45 Efe Ewvaraye


Rajaritarit poissa:
1 Anssi Nevalainen LB
3 Iiro Luoto TE
4 Rick Webster QB
9 Markku Luoto TE
15 Mikko Iso-Aho DB
69 Riku Neuvonen OL
67 Mika Lyyra OL

Epävarmat:
11 Miika Heikkinen DB