SAJL

Otteluennakko

Sea City Storm - Butchers 22.07.2007

Sea City Storm - Butchers 22.07.2007 klo:17:00
SCS:n vieraaksi Raumalle saapuu kaksinkertainen Suomen mestari Porvoo Butchers.

SeaCityStorm on kamppaillut pelinrakentaja ongelman kanssa koko kauden saamatta mitään aikaisekseen heittäen ja nyt toivotaankin siihen loppua kun Storm esittelee uuden pelinrakentajansa raumalaiselle yleisölleen.
Kaverin toivotaan tuovan toivottua heitto ”pelkoa” vastustajille jota ei alkukauden ”räpeltäjistä” ole ollut.
Samoin Storm saa koko aloittavan kokoonpanonsa ensimmäistä kertaa liikkeelle, joten luvassa on katsojille koko rahan edestä taistelua voitosta. Kuitenkin Porvoo lähtee otteluun ehdottomana ennakkososikkina.

Teurastajien tie on ollut hieman takkuilevaa ja samoin heillä oli alkukaudesta ongelmia pelinrakentajaosastolla ja he laittoivatkin kauden alussa joukkueeseen hankitun Justin McKenzien vapaille markkinoille ja Lappeenrannan Rajaritarit palkkasi miehen joukkueeseensa. Välillä heillä pelasi pelinrakentajana laitahyökkääjä Pekka Piminäinen.

Ensimmäisessä pelissä Porvoo otti tiukan ottelun päätteeksi pisteet Wolverinesilta, mutta toisessa ottelussaan Turku Trojans yllätti mestarit kaatamalla nämä kokonaan 27-21. Ja samaa aaltoilua oli myös seuraavat pelit, mutta joukkueen tietäen luvassa on varmasti vielä monelle vastustajalle hikinen iltapäivä jos meinaa mestarien päänahan viedä.
Porvoo on pelannut Stormin tavalla viisi peliä saalistaen kolme voittoa ja kahdesti on joutunut toteamaan vastustajan paremmakseen.

Porvoon uusi pelinrakentaja tuli kovasta Collegesta, Texasista ja ensimmäisessä ottelussaan Jaguaareja vastaan pelasi tilastojen valossa hyvän pelin heittäen 222 yardia ja yhden TD:n hyvällä prosentilla. Kuitenkin teurastajat saivat kokea sarjanousijan paremmakseen lukemin 29-32. Tämä ei varmasti ollut mieluinen tulos ja uskottavasti Raumalle saapuu todella kovassa iskussa oleva joukkue. Millaisia kuvioita kumpainenkin joukkue on kasannut tulevaan peliin se jää nähtäväksi.

Rauma

Poissa:
Janne Huttunen LB
Matthew Ogveboen WR
Jaakko Laeslahti OL
Kim Vaaranvuo DL

Epävarmat:
Jani Pelamo LB
Tommi Salo DL

Porvoo

Poissa:
Marko Luoma DL
Mika Nuikka DL

Epävarmat:
Ari Ewvaraye DL