SAJL

Otteluennakko

Crocodiles - Trojans 30.06.2007

Crocodiles testaa Trojansin kunnon

Seinäjokelaiset kohtaavat kauden kahdella voitolla aloittaneen turkulaisen Trojansin lauantain ainoassa vaahteraliigaottelussa. Kahden voittonsa jälkeen Trojans hävisi sarjanousija Jaguaareille Jyväskylässä, mutta vyöllä on jo kahden edelliskauden mestarin, Porvoon Butchersin, päänahka. Toisen voittonsa troijalaiset ottivat Rajaritareista vieraissa.

Kotijoukkue aloitti sarjan murskavoitolla Rauman Sea City Stormista, mutta kotiavaus oli tervanjuontia ja Roosters pääsi kuin varkain koukusta napaten voiton Seinäjoella.

Vihreänuttuiset toipuvat kuitenkin nopeasti tappiostaan ja kävivät Velodromilla kellistämässä viime kaudella karvaan semifinaalitappion tarjoilleen Wolverinesin Stephane Gerlandin oltua hyvässä iskussa. Mies pujotteli voittoon riittäneet kaksi touchdownia ja sai näillä tempuillaan viikon hyökkäyksen pelaajan tittelin.

Kotijoukkueen peli on ailahdellut, mutta se lienee selitettävissä suurilla muutoksilla kokoonpanossa. Viime kaudesta on pelaajia kadonnut muualle melkoinen määrä, mutta silti tavoitteet ovat edelleen korkealla.

Trojansin tullessa vieraisille nähdään, onko päävalmentajaksi palannut Vesa Jalava saanut peliin lisää ideaa ensimmäisen kotiottelun jälkeen. Wolverinesia vastaan "Vesse" oli jo puikoissa, joten ainakin tuo tulos lupaa ihan hyvää.

Viime kaudella Crocodilesin ja Trojansin väliset ottelut olivat kuin yö ja päivä eroten toisistaan radikaalisti. Seinäjoella isännät voittivat vain 6-0, mutta vieraissa joukkue oli omaa luokkaansa kaataen isännät peräti 39-0. Harvoin on käynyt niin, että Crocodiles on kyennyt nollaamaan Trojansin kahdesti saman kauden aikana. Siihen kun ei oikein ole kyennyt kukaan muukaan.

Lauantain ottelussa saatetaan nähdä kehissä myös Roostersia vastaan loukkaantunut voimanpesä, Efe Evwaraye, jos miehen jalka kestää pelaamisen.

Ottelu alkaa Jouppilanvuoren Tekonurmella klo 17.00.

Poissa:
Crocodiles
#21 Mikko Rissanen

Trojans
15 QB Joonas Andersson
21 WR Kalle Vähätalo
23 WR Antti Palmroos
85 WR Tim Lehtonen
WR Mikko Rannikko
60 OL Eetu Siltari
66 OL Mikko Hohkuri
70 OL Tuomas Valtonen
xx DB Niklas Lindroth
xx LB Konsta Laihonen
xx DL Jussi Jalonen
62 DL Sampsa IlmoneEpävarmat:

Crocodiles
#92 Kiaresh Khazizadeh
#54 Thomas Ceken
#45 Efe Ewvaraye
#5 Esa Ikonen
#13 Atte Kniivilä
#72 Jari Ylimäki

Trojans
20 DB Miikka Riionheimo
75 DL Sami Sillgren
87 WR Nicholas Madsen
37 WR Johnell Wyatte

Kuumat pelaajat

Crocodiles
#44 Adam Ross