SAJL

Otteluennakko

Wolverines - Jaguaarit 22.07.2007

22.7.2007 Wolverines-Jaguaarit

Kauden kääntyessä jälkimmäiselle puoliskolle, alkavat panokset Vaahteraliigassa kovenemaan. Pudotuspeleihin olisi tällä hetkellä tulijoita enemmän kuin mitä sinne mahtuu, kun sarjaa johtavan Crocodilesin jälkeen peräti 4 seuraavaa joukkuetta on tasapisteissä. Näistä joukkueista kaksi eli Wolverines ja Jaguaarit kohtaavat toisensa sunnuntaina Velodromilla.

Molemmat joukkueet ovat ottaneet voitot sekä Sea City Stormista että Trojansista ja hävinneet Crocodilesille. Jaguaarit ovat lisäksi voittaneet Butchersin, jolle Wolverines puolestaan hävisi kauden avauksessa. Tämän lisäksi Wolverines on voittanut Rajaritarit, joka Jaguaareilla on vielä kohtaamatta ja Jaguaarit puolestaan hävinneet Roostersille, joka on Wolverinesin seuraava vastustaja vapaaviikonlopun jälkeen. Wolverines ja Jaguaarit eivät kohtaa tämän kauden runkosarjassa enää toistamiseen, joten ottelun voitto saattaa nousta vielä arvoon arvaamattomaan, etenkin jos joukkueet ovat vielä 10 pelatun ottelun jälkeen tasapisteissä.

Sarjanousija Jaguaarit on aloittanut kautensa vahvasti. Joukkueen ylle laskeutui kuitenkin kosolti tummia pilviä, kun loistavan alkukauden pelannut pelinrakentaja Ryan Rufener loukkaantui ottelussa Trojansia vastaan. Korvaajaksi hankittu Dan Kelly on kuitenkin osoittanut olevansa mies paikallaan ja johdatti joukkueensa edellisellä kierroksella voittoon hallitsevasta mestarista Porvoo Butchersista. Wolverines on puolestaan heikon alkukauden jälkeen parantanut otteitaan. Puolustus on päästettyjen pisteiden valossa liigan kakkosena heti puolustustilastojen kestoykkösen Crocodilesin jälkeen. Kun Ahmojen juoksuhyökkäykin on alkanut alkukauden kangertelun jälkeen toimimaan, voitaneen sunnuntaina odottaa myös pelillisesti kelpo kamppailua tärkeistä sarjapisteistä.

Wolverines poissa:

4 John Forbes DB
58 Matti Parkkonen DL
77 Sami Timonen OL
95 Aki Rinne DL

Wolverines epävarmat:

71 Joni Nyholm OL
99 Mika Lönnqvist DL