SAJL

Otteluennakko

Trojans - Sea City Storm 06.08.2007

OTTELUENNAKKO


6.8.2007 Turku Trojans – Rauma Sea City Storm

STORM HAKEE AVAUSVOITTOA TURUSTA

Ennakko-odotuksiin nähden kautensa huimasti alakanttiin aloittanut Rauma Sea City Storm matkustaa maanantaina Turkuun ja yrittää hakea avauspisteitään Trojansilta. Trojans taas jatkaa taisteluaan pudotuspelipaikasta onnistuttuaan pitämään playoff-toiveet hengissä viime lauantain voitolla sarjakakkonen Helsinki Roostersista.

Trojans teki lauantaina aikamoisen taikatempun ottamalla pisteet puolikuntoisella joukkueella selkeästi ennakkoon vahvemmalta Roostersilta. Voitto oli pitkälti pelinrakentaja Ryan Mitchin uurastuksen ansiota, sillä mies oli tilastoykkönen sekä juosten edetyissä jaardeissa, että taklauksissa. Siinä sivussa hän heitti 12 onnistunutta heittoa 17 yrityksestä ja olisi varmaan ottanut ne itse kiinnikin, mikäli se vain olisi fysiikan lakien pohjalta mahdollista.

Maanataina tilanne on Trojansin kannalta oleellisesti parempi, sillä kuluvan viikon aikana joukkueeseen on saatu taas toinenkin amerikkalaisvahvistus, Malaki Lesa. Lesa on samantyylinen pelaaja kuin kuukausi sitten loukkaantunut WR/DB Johnell Wyatte eli monipuolinen “jokapaikanhöylä”.
Takavuosien ECG-pelinrakentaja Brett Salisbury hehkutti kovasti Malaki Lesan lahjoja ja maanataina mies nähdään ensi kerran tositoimissa Vaahteraliigassa.

Rauma Sea City Stormin alkukausi oli totaalinen katastrofi, kun sen suhteuttaa panostukseen ja etukäteismainostukseen. Useilla ulkomaalaisvahvistuksilla sekä nimekkäimmällä Suomessa pelaavalla kotimaisella pelaajalla, Klaus Alisella, vahvistettu joukkue on ottanut tililleen pelkkiä tappioita. Heinäkuun aikana Raumalla tehostettiin toimintaa, vaihdettiin valmentajaa ja muutamia pelaajia, joten suunta on selvästi ylöspäin. Riittääkö se niin ikään piristyneen Trojansin lyömiseen nähdään maanantaina Turun Urheilupuiston yläkentällä kello 18.30 alkaen.


Trojans:

Poissa: WR Johnell Wyatte, WR/K Janne Stenberg, WR Antti Palmroos
Epävarmat: TE Enes Becic, DL Sami Sillgren, LB Janne Salonen


Sea City Storm:

Poissa: DL Kim Vaaranvuo, DL Joni Valtonen, DB Niila-Petteri Lattu, OL Jaakko Laeslahti, OL Joonas Kiiski, OL Klaus Alinen, WR Matthew Ogbewoen
Epävarmat: DB Jeremy Kochberg, LB Jarkko Veijola, LB Janne Huttunen,