SAJL

Otteluennakko

Rajaritarit - Jaguaarit 05.08.2007

OTTELUENNAKKO
ETELÄ-KARJALA RAJARITARIT – JYVÄSKYLÄ JAGUAARIT
5.8 KLO 15.00 IMATRA, KARHUMÄEN KENTTÄ

Sunnuntaina 5.8 Rajaritarit saavat vastaansa Jaguaarit Jyväskylästä. Sarjanousija Jaguaarien kausi on tähän mennessä mennyt varsin loistavasti. Jaguaarit ovat voittaneet kuudesta ottelustaan 4 ja ovat tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena. Tasapisteissä Jaguaarien kanssa on kolme ja kahden pisteen sisällä yhteensä viisi muuta joukkuetta, joten voitto Rajaritareista olisi Jyväskyläläisille varmasti arvokas.

Rajaritareiden kausi on ollut lievästi sanottuna rikkonainen tähän mennessä. Loukkaantumisten kanssa koko kauden taistelleet Ritarit ovatkin kokeneet viime pelin jälkeen varsin isoja muutoksia kun valmennus vastuusta luopuneet Pusenius ja Ketonen astuivat sivuun ja joukkuetta luotsaa nyt Markku Luoto, Miika Heikkinen ja Rick Webster. Myös pelinrakentajan paikalla puhaltavat uudet, tai oikeastaan varsin vanhat tuulet, kun divari kausilta tuttu Mikko Koskinen astuu puikkoihin.

Ennakkosuosikin paineet ovatkin varsin vahvasti Jyväskyläläisten harteilla, mutta Ritarit lähtevät haastamaan sarja kolmosen turhia kumartelematta. Ritareiden puolelta seurata kannattaa Koskisen suorituksia pelinrakentajan tontilla ja tulokas tukimies Lasse Kakon edesottamuksia puolustuksessa.

Jaguaari joukkueessa kuumina niminä voisi mainita numero 12 Dan Kelly, sekä menneiltä kausilta Etelä-Karjalassakin palloa kuskannut 33 Akumatti Leskinen.Jaguaarit

poissa:
7 Ryan Rufener QB
22 Mikko Lyyra QB
1 Teemu Löllö RB
38 Derrick Makudera RB
87 Tommi Pinta TE
94 Kimmo Juvonen TE
86 Riku Haataja WR
51 Mika Juutinen DT
57 Mika Luoma LB 

epävarmat:
66 Kalle Lahtinen OL/DL
10 Aki Ollenberg WR
90 Risto Laaksonen LB 

Rajaritarit

poissa:
1 Anssi Nevalainen, LB
3 Iiro Luoto, TE
4 Rick Webster, QB
7 Justin McKenzie, QB
9 Markku Luoto, TE
15 Mikko Iso-Aho, DB
22 Atte Penttinen, DB
33 Sami Martikainen RB
69 Riku Neuvonen, OL

epävarmat:
11 Miika Heikkinen