SAJL

Otteluennakko

Jaguaarit - Butchers 11.08.2007

Jaguaarit-Butchers la klo 15.00 Harjun stadion

Porvoo Butchers saapuu lauantaina Jaguaarien vieraaksi Jyväskylään. Joukkueiden edellisessä ottelussa Jaguaarit olivat terävämpiä ja onnistuivat viemään voiton porvoolaisilta melkoisessa kaatosateessa pelatussa ottelussa lukemin 29-32. Miten käy tällä kertaa jää nähtäväksi, mutta se on varmaa, että tiukka ottelu on jälleen tulossa.

Porvoo pyrkii saamaan itselleen etumatkaa Crocodilesiin nähden taistelussa runkosarjan voitosta, mutta se ei ole vielä Jaguaarienkaan ulottumattomissa. Tämän kauden Vaahteraliigan tasaisuudesta johtuen, ei yksikään joukkue ole vielä varmistanut edes pudotuspelipaikkaa. Panosta riittää eikä kumpikaan joukkue anna varmasti mitään ilmaiseksi.

Molemmat joukkueet ovat joutuneet vaihtamaan pelinrakentajaa kesken kauden ja nyt rupeavat olemaan kuviot hiottu loppukautta varten kuntoon. Porvoo on osoittanut olevansa pelottavan tehokas eteenkin hyökkäyksen puolella ja heidän pelinrakentaja Johnson on osoittautunut ihan kelpo pelimieheksi. Siitä osoituksena valinta kaksi kertaa peräkkäin viikon pelaajaksi.
Jaguaarien Dan Kelly valittiin viikon pelaajaksi edellisen kerran juuri Butchersia vastaan ja miehellä lienee sama mielessä tälläkin kierroksella.

Jaguaarit
Poissa:
Ryan Rufener
Mikko Lyyra
Derrick Makudera
Tommi Pinta
Kimmo Juvonen
Mika Juutinen
Mika Luoma

Epävarmat:
Aki Ollenberg

Butchers
Poissa:
Johan Wickholm
Pertti Lautala
Kristoffer Stark
Simo Mahkonen

Epävarmat:
Tarmo Kitinprami
Sampo Kitinprami
Matti Lahti
Tero Kontiainen
Hannes Hyttinen
Mika Nuikka