SAJL

Otteluennakko

Sea City Storm - Wolverines 12.08.2007

Sea City Storm - Wolverines 12.08.2007

SCS kohtaa Wolverinesin kauden toisessa kohtaamisessaan.

Stormin kausi jatkuu edelleen tappiollisena vaikkakin jo Turussa Stormi jo näytti osaamistaan ja teki turkulaisille olon tukalaksi pitämällä näitä aivan loppuminuuteille asti piinassaan. Osaltaan Rauman epäonnea oli ettei joukkueessa ollut potkaisijaa mukanaan vaan kolmesti jouduttiin yrittämän neljännen yrityksen turvin uusia niissä onnistumatta.

Stormin Sonte Wong antoi edellisessä pelissä myrskyisän varoituksen kunnostaan loppukauteen ja jos pelinrakentaja pystyy heittämään, niin kaveri kyllä poimii vaikeatkin pallot haltuunsa. Tämän saa huomioida tuleva vastustaja Wolverineskin. Wong eteni Turkua vastaan kaiken kaikkiaan 350 jardia, joten Wolverinesillä pitelemistä riittää.

Wolverinesin kausi on ollut ennakkoon odotellen hieman pettymys, kun seitsemästä ottelusta on tilillä neljä voittoa ja kolme tappiota. Ahmoilla on kuitenkin hyvät oltavat siinä mielessä, että tasapisteissä heillä on Roosterssista ja Trojanssista voitot, kun vielä Ahmoilla on tilastojen valossa helpompi taival edessään kuin kummallakaan viimeistä paikkaa kärkkyvällä joukkueella.

Viime kohtaaminen Helsingin velodromilla oli tasaista vääntöä vaikka lopulta Ahmat vei voiton suhteellisen selvästi 26-0. Raumalla ei kuitenkaan ollut kyseisessä ottelussa juurikaan heittopelkoa, joten katsotaan mitä Ted Baynham ja Harri Haapala on keksinyt. Baynham heitti 231 yardia Turkua vastaan, eli kaverin käsi on kunnossa.

Wolvoille voitto merkitsisi melko varmaa pääsyä jatkopeleihin, koska odotettavasti he voittaisivat Rajaritarin ja siten varmistaisi jatkopaikan, mutta se edellyttää voittoa Stormista ja Rajaritareista.

Eli Äijänsuolla odotettavissa taistelua voitosta, saako Storm voiton tililleen vai viekö Ahmat pisteet Helsinkiin saa nähdä Stadionilla 12.8 klo:17:00

SCS:

Poissa:
Jani Normiala
Jaakko Laeslahti
Joonas Kiiski
Riku Aho

Epävarmat:
Jarkko Veijola
Joel Rantanen
Jose Laukkanen
Iiro Vene
Kalle Björkroth