SAJL

Otteluennakko

Crocodiles - Sea City Storm 18.08.2007

Crocodiles palaa kotikentälleen

Seinäjoen Crocodiles palaa kotikentälleen kahden vierasottelun jälkeen kohdatessaan lauantaina Joupiskan Tekonurmella Vaahteraliigan heittopussiksi jätetyn raumalaisen Sea City Stormin, jolla ei kahdeksan ottelukierroksen jälkeen ole tilillään ainuttakaan voittoa.

Crocodilesilla sen sijaan on. Joukkue on voittanut kahdeksasta ottelustaan kuusi ja vaikka ennen kautta uumoiltiin vihreänuttuisten nuorennusleikkauksen koituvan paitsi joukkueen, myös lähes seuran kohtaloksi, on Seinäjoella osoitettu, että moiset puuhat ovat joutavanpäiväisiä.

Vaikka joukkue menetti parikymmentä kohtuullisen kovaa pelimiestä, aukot on paikattu ja vastustajiin on isketty melko kipeästikin. Tosin on siinä sivussa tullut jokunen kolhu vesipedoillekin, mutta silti runkosarjan voitto on edelleen mahdollinen. Kotietu on haarukassa kahdella voitolla.

Ensimmäinen näistä voitoista on syytä ottaa jo lauantaina raumalaisten tullessa vieraisille. Viime viikonloppuna Shawn Grantilla vahvistunut Crocodiles kävi murjomassa Lappeenrannan Rajaritarit vieraissa.

Oma mielenkiintonsa kohdistuu tietenkin siihen, joko alkukaudesta loistanut ranskalainen Stephane Gerland palaa kehiin. Voi myös hyvin olla, että Crocodiles lepuuttaa Porvoossa kolhuja saaneita Toni Hankaa, Efe Evwarayea, Kia Ghazizadehia ja Teemu Ivaloa.

Mikäli kotijoukkue tulee kehiin täydellä miehityksellä, saa SCS kehitellä kyllä kaikken parhaat juonensa pysäyttääkseen isäntien juoksun.

Tähän mennessä juuri tuo juoksupeli on ollut se ase, jolla voittoja on napsittu, mutta toki pelinrakentaja Jason Shoulders pystyy tarvittaessa löytämään omilla ratkaisuillaankin pisteentekopaikkoja, oli sitten kyseessä oma juoksu tai heitto.

Crocodiles
Poissa:
6 DB Esa Ikonen
13 QB Atte Kniivila
21 RB Mikko Rissanen
22 DB Miikka Rouvali
27 RB Ilari Siren
33 RB Jukka Vuoriluoma
44 LB Adam Ross
45 LB Efe Ewvaraye
46 WR Lauri Mustonen
51 LB Juha Suvanto
56 LB Jani-Petteri Koivumaki
79 OL Lauri Happonen
80 WR Kimmo Koskela
91 DT Toni Hanka
94 TE Joni Rantanen
96 DT Jouko Pakkala

Epävarma:
17 WR Stephane Gerland
35 RB Teemu Ivalo
69 OL Janne Karppinen
82 WR Miika Kujala
87 DB Joni Vihanta
92 DE Kiarash Ghazizadeh
99 DL Heikki Seikkula


Sea City Storm
Poissa:
Jere Hussa
Jani Normiala
Joel Rantanen
Riku Aho
Joonas Kiiski

Epävarmat:
Tomi Venttola
Jarkko Veijola
Antti Väisänen
Jani Pelamo
Jussi Tammi