SAJL

Otteluennakko

Sea City Storm - Rajaritarit 26.08.2007

Sea City Storm - Rajaritarit 26.08.200

SCS kohtaa Rajaritarit kauden toisessa kohtaamisessaan.

Storm jatkoi kauden hyviä esityksiään viime viikonloppuna Seinäjoella pitäen isäntiä tiukilla aina ottelun loppuminuuteille asti. Puoli-ajalla jo turvallisen tuntuiseen johtoon (28-0) päässyt Krokotiililauma joutui huomaamaan Stormin heittohyökkäyksen toimiessa sen vaarallisuuden ja varsinkin WR Sonte Wongin nopeuden. Sonte tekikin Stormin kaikki kolme maalia.

Samalla Stormin puolustus piti Seinäjoen kovana pidetyn juoksupelin aisoissa päästäen joukkueen etenemään vain 38 yardia maata pitkin 16:lla yrityksellä. Osin tämä juoksun vähyys johtui RB Stefan Gerlandin loukkaannuttua heti ottelun ensimmäisen pelin yhteydessä.

Stormin kausi on ollut kokonaisuudessaan floppi kaikkineen murheineen ja hehkutuksineen, mutta tästä voi sen oppia ettei joukkuetta rakenneta rahalla vaan yhteishengellä ja kovalla treenaamisella.

Nyt kun joukueesta on pudotettu pelaajia pois ja kentällä on vain niitä kavereita jotka treeneissä on käynyt niin jälki on sen mukaista. Ensin Trojans ja sitten Seinäjoki saivat Stormin joukkueesta vastuksen. Välissä Wolverines kävi ottamassa selvät pisteet Raumalta ja tämä onkin tuntunut olevan kotijoukkueelle vaikea paikka pelata. Onkohan tuo vieraskoreus jäänyt kotipeleihin??

Vieraista ei sovi sen enempää hehkuttaa kuin SCS:n joukkuettakaan. Kausi on ollut myös Ritareille murheellinen ja heidän ainoa voitto onkin tullut joukueiden keskinäisestä pelistä Lappeenrannassa lukemin 9-6. Sen jälkeen Ritarit on laittanut ulkomaalaisia sivuun 25.7, sekä vaihtanut 23.7 niin ollen valmennuksenkin.
Valmentaja vaihdoksen jälkeen yli on kävellyt kotona Jaguaarit 0-37 ja vieraissa Seinäjoki 49-0.

Nyt onkin molemmilla joukkueilla näytön paikka ja saada tilastojaan paremmiksi kauden päätteeksi, voitolla ritarit pääsisi neljään pisteeseen pitäen paikkansa liigan toiseksi viimeisenä ja pitäen Stormin hännänhuippuna nollissa.

Tähän varmasti Stormilla on sanansa sanottavana ja heille riittäisikin yli kolmen pisteen voitto Ritareista nostamaan sijoituksen toiseksi viimeiseksi ja näin ollen päättämään kauden kotivoittoon.

No jätetään loput arvailut pelaajille ja kentän tapahtumille.

Storm – Rajaritarit Äijänsuon tekonurmi klo:16:00Poissa Storm:
Jaakko Laeslahti
Riku Aho


Epävarmat:
Jarno Hillo
Jose Laukkanen
Joel Rantanen
Jere Hussa
Joonas Kiiski

Rajaritari poissa

*1 Anssi Nevalainen, LB
3 Iiro Luoto, TE
4 Rick Webster, QB
7 Justin McKenzie, QB
9 Markku Luoto, TE
15 Mikko Iso-Aho, DB
22 Atte Penttinen, DB
31 Jason Allen, LB
69 Riku Neuvonen, OL

Rajaritarit epävarmat:
11 Miika Heikkinen, DB*