SAJL

Otteluennakko

Crocodiles - Saints 09.08.2008

Lauantaina Jouppilanvuoren tekonurmelle saapuu vieraaksi Tampereen Saints.

Sarjanousija Tampereen kausi on toistaiseksi sujunut ilman voittoja, mutta joukkue on piinannut lähes jokaista vastustajaa aina ottelun loppuhetkille saakka. Riittävä rutiini otteluiden kääntämiseksi on kuitenkin puuttunut. Näin kävi myös näiden joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa, missä Saints kiusasi seinäjokisia, mutta Olli Rantalan maali 4 minuuttia ennen loppua ratkaisi pelin crocoille 23-32.

Tamperelaisten option-juoksuhyökkäys on QB Chris Sharpen johdolla ollut todellinen tehonyrkki, joka on takonut nousijajoukkueelle uskomattomalla keskiarvolla 40 pistettä/ottelu. Se, että tuolla pistekeskiarvolla ei ole voittoja tullut kertoo, jotain Saintsin puolustuksesta. Eli tamperelaisten puolustus on ollut liigan heikoin.

Hyvin ei viime aikoina ole mennyt kotijoukkueellakaan. Eurohälinän jälkeen heinäkuu iski seinäjokisiin kuin tornado Floridan rannikolle. Paljoa ei jäljelle jäänyt ja Crokot onkin ajautunut historiansa pisimpään tappioputkeen. Onneksi aurinkoa on jo näkyvissä horisontissa ja joukkueen lääkäri painaa enää yhtä työvuoroa ja harjoituksissa on taas tekemisen meininki. Lauantain kirvelevän Roosters-tappion jälkeen seinäjokiset ovatkin jo pakkovoiton edessä playoffsia tai sen mahdollista kotietua ajatellen.

Ottelu alkaa klo. 16.00