SAJL

Otteluennakko

Roosters - Jaguaarit 24.08.2008

24.08. kello 16.00 Velodromi
Roosters - Jaguaarit


Roostersin ja Jaguaarien kohtaamisessa paljon pelissä

Sunnuntaina kun Helsinki Roosters ja Jyväskylä Jaguaarit astelevat Velodromin peliareenalle pelissä on kahden sarjapisteen lisäksi myös pudotuspelien kotietu. Tasapisteissä toisena ja kolmantena majailevien joukkueiden edellisen kohtaamisen Jyväskylässä kesäkuun alussa vei nimiinsä Roosters 35-42 vierasvoitollaan, mutta selkeää ennakkosuosikkia sunnuntain otteluun on vaikea hakea. Jaguaarit tosin sai viettää viime viikonlopun vapaalla ja valmistautua otteluun pidemmän aikaa, mutta vasta sunnuntaina nähdään miten hyvin lisävalmistautumisaika joukkuetta palveli.

Roostersin ja Jaguaarien kohtaamisesta on luvassa kahden heittohyökkäyksen näytös. Molemmat joukkueet ovat edenneet ottelua kohden noin 500 jaardia (Roo 503,3/ Jag 478,1) ja pelinrakentajat Rufener (Jag) ja Johnson (Roo) ovat repineet puolustuksia palasiksi kovalla onnistumisprosentilla. Kumman joukkueen puolustus onnistuu paremmin vastustajan pysäyttämisessä sunnuntaina on hyvä kysymys, sillä molempien joukkueiden puolustukset ovat vuotaneet heittoa vastaan. Roostersia vastaan on heitetty 408,7 jaardia ja Jaguaareja vastaan 407,4 jaardia ottelua kohden.

Varmaa on, että sunnuntaina nähdään kova taistelu pudotuspelipaikasta ja ellei ihmeitä tapahdu niin pisteitä pitäisi syntyä komeilla heittopeleillä molempiin suuntiin.