SAJL

Otteluennakko

Butchers - Rajaritarit 08.08.0009

Otteluennakko Butchers vs Rajaritarit La 8.8.2009

Butchers kohtaa lauantaina Lappeenrannan Rajaritarit toistamiseen. Viime kerralla ottelu päättyi porvoolaisten voitonjuhliin. Butchers ja Rajaritarit ovat molemmat mukana playoff taistoissa, selvittämättä on vain runkosarjan sijoitus. Jos Butchers voittaa ottelun, kotietu pleijareihin on selvillä.

Rajaritareiden sijoitus on tällä hetkellä neljäs, mutta ovet ovat vielä avoinna vaikkapa ensimmäiselle sijalle asti, jos Rajaritarit onnistuisivat voittamaan molemmat runkosarjaottelunsa korkein maalisuhtein. Butchers on kokenut paljon loukkaantumisia pitkän kauden myötä. Viimeisen kahden viikon aikana Josh Briscon kylkiluu murtui, Seppo Evwarayen akillesjänne ja Brandon Stiggersin polven ristiside katkesivat. Butchers menetti tärkeitä miehiä, mutta joukkueen runko on edelleen kasassa, eikä joukkue kaadu kolmen miehen menettämisen myötä. Nämä miehet ovat olleet osasyy Butchersin hyökkäyksen ja puolustuksen tehokkuuteen, joten pelistä saattaa tulla aikaista tiukempi. Syynä siihen myöskin Rajaritareiden tiukennettua otteitaan.
Myös Rajaritarit ovat kokeneet kolauksia pelaajien kanssa. Loistavasti pelanneen pelinrakentajan Bradshaw Littlejohn tilalle palkattiin vuosina 2006 ja 2008 joukkueessa vaikuttanut Thomas Kudyba, joten sopeutumisvaikeuksia miehellä tuskin on. Lauantain pelissä on luvassa viihdettä koko rahan edestä, ja se voi jopa olla Butchersin kauden viimeinen kotipeli. Kickoff siis 08.08 kello 16.00 Porvoon Keskuskentällä.

Butchers
Poissa:
Brandon Stiggers DB
Ville Kurvinen WR
Seppo Evwaraye OL


Epävarmat:
Josh Brisco DB
Iiro Luoto OL
Efe Evwaraye LB
Toni Haukkamaa DB
Ari Evwaraye DL


Rajaritarit
Poissa:
Kiuru
Hovi
Malmi Eero
Sami Martikainen
Larry Atkinson
Nairn


Epävarmat:
Oksman Mika
Lyyra Mika
Villa Janne