SAJL

Otteluennakko

TAFT - Indians 09.08.2010

OTTELUENNAKKO: Vantaan TAFT – Kouvola Indians, ma 9.8. klo 18.30, ISS Stadion

"Edessä kauden tärkein runkosarjaottelu"

Pitkän vieraspelikiertueen jälkeen TAFT pääsee pelaamaan kotiyleisön eteen. Maanantai-illan ottelussa vastaan asettuu Kouvola Indians. Ottelussa riittää panosta, sillä voittaja tarraa kiinni runkosarjan voittoon. Kotijoukkue TAFT varmistaisi voitolla runkosarjan ykköstilan ja tappio taas tietäisi Kouvola Indiansille avautuvaa mahdollisuutta sarjan voittoon. Toki se edellyttäisi vantaalaisten tappiota myös kauden viimeisessä pelissä.

- Me emme katso pitkälle tulevaisuuteen vaan nyt meidän ainoa fokuksemme on tässä pelissä. Me aiomme voittaa tämän ottelun ja kun vastassa on sarjan ainoa joukkue, jolle olemme hävinneet, on sanottava että maanantai pelaamme runkosarjan tärkeimmän pelin, päävalmentaja Rami Lilja sanoo.

Kouvola Indians on vahvistunut kauden edetessä ulkomaalaispelaajien toimesta ja ainakin pelinrakentaja Kyle Blum oli TAFT:lle vaikea pideltävä. Indiansilla onkin eniten ulkomaalaisvahvistuksia 1-divisioonassa ja nähtäväksi jää, kuinka suurta roolia tuontipelaajat ottavat maanantain ottelussa.
- Indians pelasi viimeksi paljon isoja pelejä, joissa emme olleet hereillä. Uskon, että puolustuksemme ei samaan vipuun haksahda, mutta maanantaina nähdään, onko Kouvolassa tehty muutoksia hyökkäykseen, Rami Lilja toteaa ja kertoo, että TAFT:n hyökkäys on hiottu pisteidentekokuntoon.

- Miro Kadmiry palasi EM-kisoista erinomaisessa iskussa ja uskon, että maajoukkueen matkassa häneen on tarttunut lisäripaus sitä jotain, josta me TAFT:ssa saamme nyt loppukauden nauttia. Meillä ei ole loukkaantumisia, joten saamme pelata omaa peliämme. Oskari Niemi on punonut sopivasti uusia juonia hyökkäykseen ja me iskemme täydellä voimalla kotikentällä. Mielestäni tämän ottelun voitto on meille erityisen tärkeä, koska emme onnistuneet Kouvolassa vieraspelissä. Nyt haluamme korjata tuon asian ja varmistaa samalla mukavan asetelman loppupeleihin.

Molemmat joukkueet etenevät sekä heittäen että juosten ja pelinrakentajatkin kykenevät juoksemaan pallon kanssa liukkaasti eteenpäin. Luvassa onkin varmasti jännittävä ottelu. Maanantain pelissä on myös mentaalipuolella varmasti suuri rooli. Kumpi uskoo voittoon enemmän? Kumpi pitää hermot kurissa ja rangaistukset minimissä?

Tervetuloa ISS Stadionille katsomaan laadukasta jenkkifudistrilleriä iltavalojen loisteeseen.

TAFT-Indians, ma 9.8. klo 18.30. Liput 5ยค