SAJL

Otteluennakko

Wolverines - Trojans 05.06.2011

Otteluennakko Helsinki Wolverines – Turku Trojans

Helsinki Wolverines (1-1) aloittaa sunnuntaina kotipelinsä Käpylän Velodromilla kello 18.00.

Kauden ensimmäiseen kotiotteluun astuu vastaan Turku Trojans (0-1). Turkulaisten kausi Jyväskylää vastaan ei alkanut aurinkoisissa merkeissä, seuran kertoman mukaan ottelusta puuttui läjä hyökkäyksen linjamiehiä kuka mistäkin syystä. Ilman linjamiehiä on vaikea pelata, ja tätä todistaa myös ottelun tilastot. Turkulaisen hyökkäys eteni kauden avausottelussaan vain 95 jaardia, joista joukkueen amerikkalaisvahvistus Earl Everett kuljetti maata pitkin 69 jaardia.

Ahmat ovat ennen tätä ottelua ennättäneet tahkota kaksi ottelua, kauden avausottelun Seinäjoen Crocodilesiä vastaan Wolverines hävisi 59 – 28. Ahmat jaksoivat Krokotiilien kyydissä puolitoista neljännestä, kunnes muutama pallon menetys ja ahnehtiminen pelaamalla punttihämäyksen käänsi ottelun momentumin pohjalaisille ja Krokotiilit menivät menojaan.

Kauden toinen ottelu sujui sitten sinikeltaisten lasien läpi huomattavasti paremmissa merkeissä. Yourmove tapahtuman yhteydessä pelattu paikalliskamppailu Helsinki Roosterssia vastaan päättyi selkein numeroin ahmalauman voittoon.

Joukkueet ovat kohdanneet Vaahteraliigassa ennen tätä ottelua 12 kertaa, joista kotijoukkue Wolverines on voittanut kahdeksan. Trojansin edellinen voitto Wolverinesistä on vuodelta 2005, ja turkulaiset lähtevät tähän otteluun altavastaajana. Tätä seikkaa ei edes auta se, että vierasjoukkue on ilmoittanut jenkkivahvistukset otteluun epävarmoiksi ja alustavassa pelaajaluettelossa miehiä ei näy.

Jenkkifudisotteluiden voitot ratkaistaan kuitenkin kentällä, eikä ennakkoraporteissa. Joten saavu paikalle seuraamaan Wolverinesin kauden avausottelua Käpylän Velodromille 05.06.2011 klo 18.00.

Liput
Aikuiset 10 euroa
Lapset 5 euroa

Alle kouluikäiset ilmaiseksi

Wolverines poissa: Anssi Saari LB, epävarmat: Matti Lottonen LB, Jyri Kontiainen LB, Vili Vuorinen OL

Trojans poissa: -, epävarmat: Everett Carlos, Everett Earl, Palmer Douglas