SAJL

Otteluennakko

Falcons - Jaguaarit 23.08.2014

Lauantaina Falcons-Jaguaarit ottelussa isot panokset

1-divisioonan runkosarjan päätöskierroksella Hyvinkään Falcons isännöi Jyväskylän Jaguaareja. Tiedossa on kova taistelu, sillä molemmille joukkueille voitolla olisi iso merkitys. Falconsille voitto tarkoittaa kotietua välieriin kun taas Jaguaareille voitto merkitsee kiinnitystä välieräpaikkaan, tappio tietää 100% varmasti keskisuomalaisten kauden päätöstä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Jyväskylässä yltyi lopulta hyökkäysten kilpailuksi kun pisteitä tehtiin molempiin päätyihin ja Falcons-puolustus oli vaikeuksissa Jaguaarien Jerrell Jonesin kanssa. Lopulta Jyväskylä oli pisteen verran parempi. Falcons-puolustus on varmasti koonnut rivinsä tuosta kohtaamisesta ja Jonesin juoksulinjat tukitaan huolella. Mutta ottelun voittoon vaaditaan myös onnistumista hyökkäyksen puolella, jossa on viime aikoina ollut murheita loukkaantumisten takia.

” Jyväskylällä on hyvä joukkue ja edellinen kohtaamisemme oli tiukka. Olemme nyt kuitenkin viisaampia ja nähneet myös enemmän nauhaa, joten ainakaan tiedon puutteeseen emme kaadu. Odotan, että Jaguaarit tulee pelaamaan äärirajoilla, sillä heidän kauden jatkonsa on vaakalaudalla. Joudummekin varmasti pistämään kaikkemme likoon ja siihen olemme valmistautuneet. Joukkueelta, niin pelaajilta, valmentajilta kuin taustajoukoiltakin, vaaditaan maksimaalista suoritusta ja venymistä lauantaina. Kyseessä on kotietu välieriin, josta emme ole valmiita luopumaan.”. päävalmentaja Rami Lilja sanoo.

Runkosarjan päätös: Falcons vs Jaguaarit lauantaina 23.8. klo 14.00 Kankurin kentällä. Liput 5e / alle 12v ilmaiseksi.

JAGUAARIT

Poissa
Janne Junell
Lauri Vanhanen
Verneri Villanen
Lasse-Matti Nieminen


Epävarmat:
Terho Hytönen
Atte Nieminen
Pasi Raatikainen
Jussi Kangas
Markus Blomberg
Reo Landen
Timo Kosunen
Mikko Suvanto
Kari Pöyhönen
Mikamatti Puranen
Lenni Syrjänen
Mika Kulmala

FALCONS

Poissa
Harri Maunu
Tuukka Hietamäki
Ville Josefsson
Karri Piela
Jaakko Josefsson
Pauli Sekki
Kalle Koljonen


Epävarmoja
Joonas Kolkka