SAJL

Otteluennakko

Huskies - Steelers 24.05.2014

Hämeenlinna Lady Huskies - Kuopio Steelers

Naisten amerikkalaisen jalkapallon I-divisioonan toisen kierroksen ottelussa Hämeenlinnassa kohtaavat tulokasjoukkueet. Kauden ensimmäisissä peleissä Lady Huskies hävisi Hyvinkää Falconsille 34 - 6 ja Steelers kärsi 6 - 26 -tappion Tampere Saintsille.

Molemmat joukkueet joutuivat avausotteluissa puolustuskannalle. Nyt ensimmäisen pelin jännitys pitäisi olla karistettu ja kummallakin joukkueella on varmasti halua näyttää myös hyökkäysosaamistaan.

Suurin muutos hämeenlinnalaisten kokoonpanossa on ykköspelinrakentaja Anu Hakkaraisen paluu hyökkäyksen ruoriin. Muutoksen pitäisi avata joukkueen heittopeliä. Muutaman pelaajan loukkaantuminen Hyvinkäällä ei vaikuta Lady Huskiesin peliin. Laajasta pelaajarosterista löytyy pelaajia joka paikalle.

Kuopiolaisten rosteri sai lisävahvistusta kuluvalla viikolla, kun viime kaudella Kouvola Indiansia edustanut Pauliina Multanen liittyi Steelers-vahvuuteen. Pauliinan odotetaan tuovan kokemusta ja vahvuutta ennen kaikkea joukkueen puolustuksen DL/LB -saralle. Avausottelussa hienosti kautensa aloittanut, mutta lievästi loukkaantunut WR/CB Evi Laajapuro saadaan näillä näkymin myös mukaan otteluvahvuuteen lauantaiksi.

Ottelu pelataan Pullerin tekonurmella lauantaina 24.5. klo 18 alkaen.