SAJL

Otteluennakko

Falcons - Butchers 12.05.2018

OTTELUENNAKKO
Naisten I-divisioona
Hyvinkää Falcons – Porvoo Butchers 12.5.2018 klo 13.00 Puhos-Areena, Jokela

Vanhat vastustajat kohtaavat divariklassikossa
Lauantaina pelataan varsinainen perinneottelu, kun vuosien saatossa monesti kohdanneet Falcons ja Butchers kohtaavat avausotteluissaan. Peli pelataan kenttätilanteen vuoksi poikkeuksellisesti Jokelassa. Viimekesänä joukkueet eivät kohdanneet, sillä Porvoo kävi hakemassa vauhtia joukkueen rakentamiseen II-divisioonasta, Hyvinkään pelatessa I-Divisioonaa.
Molemmilla joukkueilla onkin ollut varsinainen uudelleenrakentamisen talvi, sillä vielä syksyllä molemmat miettivät osallistumistaan 11vs11 sarjaan. Pelaajien lisäksi molemmilla joukkueilla on tapahtunut muutoksia myös valmennuksessa. Tämä lisää entisestään haastetta ensimmäiseen peliin, koska vastustajan pelityylistä ei ole tietoa.
Butchers pelasi tarpeeseen tulleen harjoitusottelun Kotka Eaglesin naisia vastaan, jolla tulokkaille saatiin kokemusta. Falcons sen sijaan on luottanut seuransisäiseen treenaamiseen, mutta joukkueen runko koostuukin kokeneista pelaajista.
Seuraamisen arvoista:
Butchers: Hyökkäyksessä kannattaa pitää silmällä laitahyökkääjä Jessi Collieria, linjassa pelaavaa Niina Pohasta ja keskushyökkääjä Mia Grekiä. Puolustuksessa vaikuttaa kokenut tukimies Tiina Möttönen, sekä molemmin puolin palloa pelaava Nina Perttunen. Lisäksi mielenkiintoista seurata miten joukkueen useat rookiet pääsevät sisään peliin.

Falcons: Debyyttiään pelinrakentajana pelaava Sara Pyhähuhta on ympäröity kokeneella linjalla ja keskushyökkääjä Sanna Holmilla, jolta voi odottaa aina suuria pelejä. Puolustuksessa tukimiesosasto on kokenut suurimman muutoksen, mutta on kokenutta. Viimehetkellä ennen kautta rosteriin siirtyneet hämeenlinnalaispelaajat ovat kiinnostavana jokerina. Lisäksi mielenkiintoista on tietysti, onko Hyvinkää tänä vuonna saanut pelaajasiirtoasiansa kuntoon, että kaudella voidaan keskittyä pelaamiseen.

Tervetuloa katsomaan ottelua Jokelaan!
Paikalla kioski, josta saatavilla kahvia, pullaa ja pikkupurtavaa.