SAJL

Otteluennakko

West Coast Phoenix - Falcons 20.05.2018

Otteluennakko Raisio West Coast Phoenix – Hyvinkää Falcons su 20.5.2018 klo 13


Naisten I-divisioonan toinen kierros pyörähtää viikonloppuna liikkeelle ja Kerttulan paahteisella nurmella Raisiossa sulat pöllyävät, kun Hyvinkää Falcons ja Raision West Coast Phoenix ottavat mittaa toisistaan. Molemmat joukkueet avasivat viime viikonloppuna kautensa helteen helliminä, Falcons keräämällä voiton kotiin Porvoo Butchersilta ja Phoenix saamalla siipeensä Turku Trojansilta.

Nyt on Phoenixillakin kolahtanut pelivire kohdilleen monen ensimmäistä kauttaan pelaavan pelaajan saatua tulikasteensa viime lauantaina. Nälkäiset tulilinnut lähtevät innokkaina kohtaamaan Falconsia, joka kapeammasta rosteristaan huolimatta tunnetaan tiukkana vastuksena. Uusi pelinrakentaja Sara Pyhähuhta näytti kyntensä kauden avausottelussa, joten Phoenixin puolustus on punonut juoniaan vastatakseen haasteeseen. Raisiolaisia kiinnostaa myös, mitä uutta uusi päävalmentaja on tuonut vanhan tutun Falconsin pelityyliin. He itse luottavat päävalmentajana joukkueen alkumetreiltä saakka toimineen Joni Lehtomäen monipuoliseen ja yllätykselliseen pelikirjaan.

Raision Kerttulaan odotetaan jälleen isoa yleisöä kannustamaan kotijoukkuetta ja nauttimaan selostetun ottelun jännityksestä. Paikalla on myös kioski, josta saa kahvia, virvokkeita ja pientä syötävää. Perheen pienimpiä paikalla viihdyttää mahdollisuus poniajeluun. Pelipallo potkaistaan liikkeelle klo 13. Tervetuloa seuraamaan ensimmäisestä palautuksesta saakka, miten tässä mittelössä lopulta käy.