SAJL

Otteluennakko

Wolverines Blue - Falcons 02.06.2018

Lauantaina klo 15:30 alkaen pelataan Brahen kentällä Helsinki Wolverinesin naisten I-divisioonajoukkueen kolmas kotiottelu. Tällä kertaa Brakulle saapuu vieraaksi Hyvinkäältä Falcons. Kummatkin joukkueet voittivat avausottelunsa, mutta ovat sen jälkeen kärsineet kaksi tappiota. Ottelun panoksena on siis kummallakin tappioputken katkaiseminen.


Merkittävin ero joukkueiden välillä näkyy varmasti hyökkäysten pelityyleissä. Ahmahyökkäys on useamman pelinrakentajan johdolla viljellyt heittoa siinä missä Falcons luottaa suoraviivaisempaan juoksupeliin. Wolverinesin alkukauden hyökkäyksen onnistujia on ehdottomasti ollut pelinrakentaja Oona Hämäläinen, joka on löytänyt hyvän tahdin ja on onnistunut johtamaan ehjiä draiveja myös sarjan kärkijoukkueita vastaan.


Falconsissa on satsattu etenkin linjapelaamiseen. Noin puolet joukkueen kokoonpanosta painivat linjoissa. Linjojen avaamia juoksuaukkoja hyödyntävät keskushyökkääjää pelaavat lajiveteraani Sanna Holm ja Hämeenlinna Huskiesissa aiemmin pelannut Anna Koskela. Holmin ja Koskelan yhteissaldo juostuissa jaardeissa oli esimerkiksiottelussa Lohja Lionessesia vastaan 113 jaardia. Koskelan juoksuilla hyökkäys eteni myös kunnioitettavalla 5,1 jaardin keskiarvolla.

Holm ja Koskela ovat olleet näkyvässä roolissa myös Falconsin puolustuksen puolella, ollen taklaustilastojen kärjessä ottelussa Lohjaa vastaan. Ahmapuolustuksessa Falconsin juoksupelin pysäyttämisestä vastaa mm. vastikään Yhdysvalloista vaihdosta palannut Laura Ainamo ja Huskies-kasvatti Elisa Laine. Puolustuksen takakentällä tullaan myös näkemään entinen Falcons-pelaaja, kun Saara-Kaisa Välitalo pukee sinisen peliasun päälleen.


Lauantain otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan kioskin antimista, auringosta ja hyvästä jenkkifutiksesta!

Ottelussa suosittelemme seuraamaan heitä:

Wolverines:
#4 WR Ronja Kemppainen
#30 DB Saara-Kaisa Välitalo
#72 OL/DL Erika Nylund

Falcons:
#18 RB Sanna Holm
#89 LB Anna Koskela
#92 WR Jenni Syrenius