SAJL

Otteluennakko

Wolverines Blue - Trojans 08.07.2018

Otteluennakko: Helsinki Wolverines Blue - Turku Trojans su 8.7.2018 klo 15.30

Naisten 1.divisioonan kotiottelut Helsinki Wolverinesin osalta tulevat päätökseen sunnuntaina 8.7., kun Brahenkentällä kohtaavat klo 15.30 alkavassa ottelussa Helsinki Wolverines Blue ja Turku Trojans. Joukkueet ovat kohdanneet runkosarjassa jo kertaalleen aiemmin, tällöin sarjan toisella kierroksella Trojans oli Turussa pelatussa ottelussa parempi lukemin 36-0.

Turku Trojans on jatkanut voittokulkuaan sarjassa ottelusta toiseen ja on puhtaalla pelillä lohkon kärkipaikalla. Wolverines taas löytyy kolmella tappiolla ja kahdella voitolla lohkon neljänneltä sijalta, tasapisteissä kolmantena olevan Lohja Lionessesin kanssa.

Trojansin hyökkäys on ollut vakuuttava koko kauden niin heittäen kuin juostenkin. Lähes 50 pisteen keskiarvolla pisteitä takonutta hyökkäystä johtaa viime kaudella Wolverinesin paidassa pelannut Jonna Hakkarainen, jonka kanssa tuhojaan ovat tehneet erityisesti Lea Kaszas ja Jutta Luhtala. Vastaavasti Trojans on päästänyt kauden aikana vastustajan maalialueelleen vain 40 pisteen edestä.

Wolverines Bluen uusien pelaajien otteet ovat kauden aikana kehittyneet huimasti ja kasvualustana tulevaisuuden tähdille toimivassa joukkueessa on nähty paljon onnistumisia ja kasvutarinoita. Hyökkäyksessä juoksu- ja heittopelin tasapaino jakaa vastuuta laajalle rintamalle ja pakottaa myös vastustajan puolustuksen olemaan varpaillaan, erityisesti keskushyökkääjä Anna Martolalta löytyy kykyä ja nopeutta tehdä suuria pelejä ja nuorelta Nea Myrskogilta löytyy kykyä tehdä rohkeita päätöksiä erikoispeleissä.

Helsinki Wolverines Blue - Turku Trojans siis Brahenkentällä sunnuntaina 8.7. Klo 15.30. Otteluun on vapaa pääsy ja kioskissa on tarjolla niin suolaista kuin makeaakin!

Ottelussa suosittelemme seuraamaan erityisesti heidän otteitaan:

Wolverines:

#23 LB Jenna Hautamäki

#76 OL / DL Tiina Liipo

#80 WR Nea Myrskog

Trojans:

#21 WR / DB Kirsti Nirhamo

#40 LB / RB Mia Rohkimainen

#70 OL / DL Nenna Muurinen