SAJL

Otteluennakko

West Coast Phoenix - Wolverines Blue 15.07.2018

Otteluennakko Raisio West Coast Phoenix- Helsinki Wolverines Blue su 15.7. Klo 12

Tälle kesälle viimeistä kertaa on Raision Kerttulan kentällä tarjolla jännittävää amerikkalaista jalkapalloa, kun kotijoukkue West Coast Phoenix saa toistamiseen tällä kaudella vastaansa Helsingin Wolverines Ladies Blue- joukkueen. Edellinen kohtaaminen päättyi Phoenixin voittoon lukemin 7-22.

Sunnuntain ottelun myötä molemmat joukkueet saavat runkosarjan taputeltua valmiiksi. Phoenixin kausi jatkuu lohkon kakkospaikalta toisen lohkon voittajaa vastaan Kuopioon ja Wolverines kääntää katseensa kohti ensi kautta kannustaen samalla Wolverines Ladies Gold- joukkuetta kohti naisten Vaahteraliigan mestaruutta. Tilanteesta huolimatta luvassa on varmasti tiukkaa ja tasokasta jenkkifutista eikä Phoenix aio lähteä otteluun takki auki, sillä Ahmattaret tunnetaan monipuolisesta hyökkäyksestään ja tarmokkaasta puolustuksesta.

Raisiossa vietetäänkin jefuntäyteinen sunnuntai, sillä naisten ottelun jälkeen klo 16 alkaa miesten 3-divisioonan ottelu Rusko Mayhem vs. Vaasa Royal A’s. Molempiin otteluihin on vapaa pääsy ja tapahtumien ajan kioskista saa kahvia ja pikkupurtavaa. Lapsille ajanvietteeksi tarjolla myös poniajelua, keppihevosrataa ja pomppulinna. Sääennusteen mukaan helleraja rikkoutuu, toivottavasti myös yleisöennätys.