SAJL

Otteluennakko

Falcons - Lionesses 15.07.2018

Hyvinkää Falcons Ladies – Lohja Lionesses 15.07.2018
OTTELUENNAKKO

Naisten 1-divisioonan lohko 1, kierros 8
Hyvinkää Falcons Ladies – Lohja Lionesses
Sunnuntai 15.7. klo 16.00, Perttulan kenttä

Naisten I-divisioonan runkosarja saa päätöksensä Hyvinkäällä Perttulan kentällä, kun Lohja Lionesses saapuu pelaamaan Hyvinkää Falconsia vastaan. Sarjataulukkoon ottelun tuloksella ei kuitenkaan ole vaikutusta kummankaan joukkueen kohdalla. Lohja on tukevasti lohkon kolmossijalla ja näin ollen ulkona pudotuspeleistä, kun joukkueiden sijoitus määräytyy voittoprosenttien perusteella. Hyvinkää Falcons puolestaan pitää lohkon perää, ainoan voiton mitätöidyttyä Porvoon sarjasta luopumisen vuoksi.

Lohja saapuu peliin ottelutauolta, joten energiaa joukkueella varmasti riittää. Lionessesin hyökkäyksessä kannattaa seurata keskushyökkääjä Kaisa Suonperää #26, joka joukkueiden edellisessä kohtaamisessa yllätti Falcons-puolustuksen ja eteni ottelussa peräti 221 jaardia. Tanskalaispelinrakentaja Sidsel Andersenin heittojen suosituin kohde on ollut Ronja Hanninen #12. Nämä numerot ovat varmasti syöpyneet Falcons-puolustajien mieleen, eikä tulevaa ottelua haluta tehdä heille ihan yhtä helpoksi.

Vaikka Falconsin edellinen ottelu päättyikin Raision voittoon 0-28, oli Hyvinkääläisten otteissa nähtävissä vahva tekemisen meininki. Puolustus pelasi kurinalaisemmin ja varmemmin kuin alkukaudella ja hyökkäyksessä löydettiin jälleen pari puuttuvaa palasta. Sanna Holmin paluu kentälle kuntoutumisensa jälkeen ja Kristiina Lehtiniemen paluu vaihto-oppilasvuodeltaan ovat helpottaneet muuten kapean takakenttärosterin tilannetta. Puolustuksen tukimies Noora Hailla ja kulmapuolustaja/laitahyökkääjä Jenni Syrenius antoivat Raisio-pelissä kovat näytöt, joten heiltä voi odottaa isoa panosta myös tulevassa kamppailussa. Hyökkäyksessä linja on jälleen isossa roolissa tekemällä tilaa keskushyökkääjäkaksikolle Anna Koskela – Sanna Holm, jotka tilaa saadessaan pystyvät tekemään isoja pelejä.

Kumpi joukkue on henkisesti valmiimpi? Vaikuttaako niukasti pudotuspelien ulkopuolelle jääminen Lohjan pelaamiseen runkosarjan viimeisessä pelissä suuntaan tai toiseen? Entä nähdäänkö kentällä sisuuntunut haukkaparvi, joka haluaa näyttää viimeisessä ottelussa todellisen luontonsa?


Tervetuloa seuraamaan ottelua. Paikalla kioski, jossa kahvia, virvokkeita, pullaa ja makkaraa. Maksuvälineinä käteinen tai kortti.