SAJL

Otteluennakko

Jaguars - Eagles 19.05.2018

Jaguars - Eagles 19.05.2018
Naisten 1. divisioonan toisella kierroksella Jyväskylän petolauma kohtaa lohkon eteläisimmän vastustajan Kotka Eaglesin. Peli tulee olemaan Jaguarseille kauden toinen ja Eaglesille vasta ensimmäinen. Joukkueet eivät ole aiemmin kohdanneet, joten luvassa on jännittävä ensitapaaminen. Kaudella 2016 Kotka Eagles voitti 2. divisioonan mestaruuden ja sijoittui myös viime kautena vahvasti sarjassa keskivaiheille neljänneksi.

Tulevassa pelissä katsojien tulee pitää ehdottomasti silmällä kotkien hyökkäyksen puolella ahkeroivaa #8 Essi Söderholmia, jolla on jo kahdeksan kautta takana lajin parissa. Tämän lisäksi vastustajajoukkueesta kannattaa seurata laitahyökkääjien #6 Olivia Antinniemen sekä #9 Laura Karhun suorituksia pallon kanssa. Nuoressa joukkueessa on paljon uutta verta ja on varmaa, että pelin jälkeen jyväskyläläisten mieliin on iskostunut monta uutta uhkaavaa pelaajaa.

Jyväskylä Jaguarsin kauden ensimmäinen peli päättyi häviöön Lady Bouncersia vastaan 36-0, mutta joukkue ei antanut toisella puoliajalla vastustajalle kuin yhden maalin. Jaguarsin pelaaminen muuttuikin varmemmaksi pelin loppua kohden ja ottelun aikana nähtiin ilmiömäisiä heittoja #3 Mervi Korhosen toimesta. Myös laitahyökkääjät #7 Satu Aumo, #10 Katariina Kiviniemi sekä #89 Otteliina Viinikainen olivat vireessä ja ottivat palloa varmasti kiinni, joten heittojen hurmaa on varmasti luvassa tulevana lauantaina. Jaguarsin puolustuksen puolella varmoja taklaajia ovat muun muassa #42 Jenny Honkanen sekä #24 Krista Haverinen. Eaglesin QB:n tulee olla varuillaan myös puolustuksen linjan suhteen, #58 Päivi Estola yllätti Ladyt Mikkelissä ja teki kautensa ensimmäisen säkityksen.

Tervetuloa seuraamaan jännittävää peliä! Kick off lauantaina 19.5. Jyväskylän Säynätsalon urheilukentällä klo 15.