SAJL

Otteluennakko

Jaguars - Steelers 26.05.2018

Jyväskylä Jaguars kohtaa kolmannessa ottelussaan Kuopio Steelersin Palokan urheilukentällä lauantaina 26.5.2018. Tämäkään ottelupari ei ole vielä koskaan kohdannut toisiaan, joten yhteisen historian kirjoittaminen alkaa nollasta. Joukkueiden koon puolesta Jyväskylä jää hieman alakynteen, kun Kuopiolla on rosterissaan jopa 36 pelaajaa.

Kuopio Steelers voitti naisten 2. divisioonan kirkkaasti kaudella 2017 häviämättä yhdellekään vastustajalle. Joukkueen hyökkäys on monipuolinen ja koostuu tasaisesti sekä juoksu- että heittopeleistä. Steelersin rosteria koristaa myös muutama maajoukkuepelaaja, joita Jaguarsien tulee pitää erityisesti silmällä. Takakentällä ahkeroi #10 Evi Laajapuro ja keskushyökkääjän pestiä toteuttaa #22 Laura Pulkkinen. Muita silmällä pidettäviä pelaajia ovat pelinrakentaja #12 Emmi Kolehmainen sekä vaarallinen linebacker #75 Iida Koivula, joka on myös osa hyökkäyksen linjaa.

Jyväskylä Jaguarsin kausi ei ole lähtenyt vielä kahden pelin jälkeen aivan käyntiin, joukkue otti tiukan pelin jälkeen häviön Kotka Eaglesia vastaan lukemin 6-14. Joukkueen puolustus kuitenkin paransi suoritustaan huomattavasti ja pystyy reagoimaan entistä paremmin myös Steelersin mahdollisiin kiertopeleihin. Hyökkäyksen puolella tulee ehdottomasti seurata keskushyökkääjiä #20 Linda Ahtamoa ja #24 Krista Haverista. Kaikki joukkueen running backit tekivät viime pelissä huippusuorituksia ja heidän hurjan peli-intonsa ansiosta joukkue sai myös pistetilin tällä kaudella avattua.

Jyväskylä Jaguarsin toinen kotipeli pelataan siis Palokan urheilukentällä lauantaina 26.5. klo 14 alkaen. Paikanpäällä palvelee myös kioski.