SAJL

Otteluennakko

Eagles - Crocodiles 16.06.2018

Kotka Eagles Ladies saa ensimmäisen kosketuksen virallisen kotikentän luonnonurmeen, kun Seinäjoki Crocodiles astuu vastaan la 16.6. klo 12.00. Ottelusta on tulossa mielenkiintoinen kamppailu joukkueiden välillä, sillä ne eivät ole kohdanneet koskaan aiemmin. Joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa täysin samoilla määrillä voittoja ja tappioita, mutta Crocodiles sijoittuu taulukossa toiseksi paremman maalisuhteensa ansiosta Eaglesin ollessa kolmannella sijalla. Ottelu tuskin siis tulee jättämään ketään kylmäksi ja peli on mitä varmimmin jännittävä aina loppuvihellyykseen asti.
Seuraa kentällä näitä:
Crocodiles:
Puolustus:

- #20 Tytti Niemi ja #30 Johanna Päkkilä: Molemmat kokeneita puolustuksen pelaajia, jotka ovat varmoja taklaajia.
Hyökkäys:

- #12 Tiina Salo: Joukkueen pelinrakentaja, jolla on hyvä pelisilmä ja pitkä pelikokemus. Vikkelä pelaaja jaloistaan.
Lisäksi:

- #77 Jonna Kuoppa: Yksi joukkueen rookie pelaajista, joka on omaksunut pelin todella nopeasti.

Eagles:
Puolustus:
- #68 Niina Mykkänen: Joukkueen kokenut konkari, joka monipuolisuutensa ja voimansa vuoksi on hyvä taklaaja sekä blokkaaja. Osaa pelata molemmin puolin palloa.
Hyökkäys:
- #10 Kaisa Kiuru: Varma pallon kantaja. Löytää kummallisesti mahdottomaltakin tuntuvista tilanteista aukon, josta pääsee jatkamaan etenemistä. Monipuolinen pelaaja, joka niittänyt mainetta myös puolustuksessa safetyn paikalla.
Lisäksi:
- #50 Mila Puska: Joukkueen rookie, joka vakiinnuttanut itsensä aloitukseen osaamisellaan ja tekniikallaan sekä hyökkäyksen että puolustuksen linjassa.
Pelistä on siis tulossa erittäin tasaväkinen ja jännittävä mittelö kahden entuudestaan toisilleen tuntemattoman joukkueen välillä. Tule katsomaan, kumpi nappaan itselleen voiton tästä kamppailusta. Puistolan kenttä, kickoff 12.00!