SAJL

Otteluennakko

Jaguars - Bouncers 30.06.2018

Jyväskylä Jaguars kohtaa kauden viimeisessä kotipelissä jo toistamiseen Mikkeli Bouncersin. Viimeeksi kauden avausottelu päättyi Urpolan tekonurmella lukemin 36-0 portsareiden voitoksi. Tämän pelin jälkeen Mikkelin voittoputki ei ole kuitenkaan jatkunut, kun A lohkon muita vastustajia vastaan on tullut tiukkoja tappioita. Jaguarsilla onkin siis mahdollisuus tasoittaa tilanne Bouncersin kanssa ja saada kauden ensimmäinen voitto kotiin.

Jaguarsien tulee tulevana lauantaina pitää silmällä erityisesti Bouncersin kovaa hyökkäystä, jossa perinteisesti ahkeroi #6 Emilia Kemppi. Myös #83 Marleena Himanen on osoittautunut kauden aikana kovaksi pisteidentekijäksi, jota takakentän tulee puolustaa ahkerasti.

Jyväskylä Jaguarsin edellinen peli Seinäjoki Crocodilesia vastaan oli erittäin tiukka. Jaguarsin puolustus päästi vain kaksi TD:tä päätyyn asti ja pelasi parhaan pelinsä tänä kautena. Tulevassa kotipelissä hyökkäyksellä onkin ratkaiseva rooli pelin kohtalon kannalta. Palloa tulee pelissä varmasti kantamaan #20 Linda Ahtamo, joka on joukkueen varma etenijä. Tämän lisäksi vahvoja maalintekijöitä löytyy myös laitahyökkääjistä, #7 Satu Aumolla ja #10 Katariina Kiviniemellä on mahdollisuus avata omat pistetilinsä.

Jaguarsin viimeinen peli pelataan siis lauantaina 30.6. klo 13 Viitaniemen urheilukentällä Jyväskylässä. Tule kannustamaan pedot kauden ensimmäiseen voittoon!