SAJL

Otteluennakko

Bouncers - Crocodiles 08.07.2018

OTTELUENNAKKO: MIKKELI BOUNCERS VS SEINÄJOKI CROCODILES

7. kierros su 8.7. klo 12.00, Urpolan kenttä, Mikkeli

Mikkeli Lady Bouncers kohtaa kauden kolmannessa kotipelissään Seinäjoki Crocodilesin. Viime kohtaaminen seinäjokelaisten kanssa päättyi erittäin niukkaan kahden pisteen tappioon, joten odotettavissa on toistamiseen jännittävä kamppailu voitosta.
Juhannustauon jälkeen kummallakin joukkueella on takanaan vieraspeli. Portsareiden pyrähdys Jyväskylä Jaguarsien vieraaksi päättyi mikkeliläisten 0-30 voittoon, kun taas Crocodiles matkasi Kuopio Steelersin tiluksille kotijoukkueen voittaessa 36-12. Näin ollen tulevaan otteluun lähdetään asetelmasta, jossa molemmat joukkueet ovat tilanteessa 2-3. Selvää on se, että Urpolan hornankattilassa tullaan näkemään tiukka taistelu, sillä kumpikin joukkue janoaa voittoa kipeästi.
Joukkueiden pelatessa sarjassa eri määrän otteluita määräytyy sarjasijoitus voittoprosentin mukaan. Voitolla Lady Bouncers varmistaa vähintään 3. sijan lohkossaan seinäjokelaisten pelatessa kesän viimeistä otteluaan. Lohkon ensimmäiseksi sijoittuneena on Kuopio Steelers ja toisena Kotka Eagles. Näin ollen mikkeliläisten viikonlopusta ei latausta puutu, sillä lauantaina pelattavassa Eagles - Jaguars -ottelussa on myös Bouncersin kannalta kovat panokset pelissä välieräpaikkaa silmällä pitäen. Runkosarjan viimeisellä kierroksella Ladyt kohtaavat vielä kertaalleen Kotka Eaglesin.
Lady Bouncersin hyökkäyksessä maaleista ovat tuttuun tapaan vastanneet #6 Emilia Kemppi, #83 Marleena Himanen, #89 Hanna Kuisma sekä mallikkaasti paluunsa kentille tehnyt #42 Iida Kaarlakoski. Puolustuksen puolella taklaustilastoissa nimillään komeilevat #44 Minna Rossi, #19 Anni Laitinen sekä #52 Laura Pekkarinen. Crocodilesin riveistä löytyy taas aimo annos kokemusta ja osaamista pelinrakentajan paikalta #12 Tiina Salon johtaessa seinäjokelaisten hyökkäystä. Bouncersin puolustusta tulee varmasti myös koettelemaan laitahyökkääjä #17 Milla Joensuu sekä keskushyökkääjä #20 Tytti Niemi.
Crocodiles tunnetaan fyysisestä pelityylistä ja entisenä Vaahteraliiga-joukkueena vihreät tuovat Urpolaan kovan vastuksen. Bouncers on kuitenkin onnistunut haastamaan vakuuttavasti Crocodilesin jo aikaisemmin, ja nyt kotijoukkueelle kelpaa revanssista vain voitto. Vierasjoukkuetta odottaakin varmasti kovaa pelaava ja kaikkensa antava joukkue, joka rokottaa pienimmästäkin virheestä, eikä anna vastustajalle jaardiakaan periksi. Nähtäväksi jää, kumpi joukkue on onnistunut kehittämään peliään ja kasvattamaan itseluottamustaan, kun keltainen ja vihreä kohtaavat toistamiseen.

Tule paikan päälle katsomaan ja kannustamaan kotijoukkue voittoon! Kick off klo 12.
Paikan päällä palvelee myös kioski.