SAJL

Otteluennakko

Bouncers - Eagles 15.07.2018

OTTELUENNAKKO: MIKKELI BOUNCERS VS KOTKA EAGLES
8. kierros su 15.7. klo 12.00, Urpolan kenttä, Mikkeli
Mikkeli Lady Bouncers kohtaa runkosarjan viimeisessä pelissään Kotka Eaglesin. Peliin lähdetään kuitenkin nauttimaan, sillä viime viikonloppuna ratkesi Lady Bouncersin lopullinen sijoitus lohkossa ja sen myötä varmistui se, että Bouncersia ei nähdä naisten 1-divisioonan välierissä. Kotka Eagles sen sijaan tämänhetkisen tilanteen mukaan tulee pelaamaan välieräottelun lohko 1 voittajaa Turku Trojansia vastaan.
Sunnuntainen peli on joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella. Toukokuussa pelatussa pelissä Kotka pääsi karkaamaan reilumpaan piste-eroon, mitä ei ehditty kaventamaan tarpeeksi, hyvästä loppukiristä huolimatta. Kotka Eagles vei voiton lukemin 40-28. Kotkaa vastaan lähdetäänkin hakemaan nyt kotipelivoittoa!
Kotkan riveistä löytyy paljon vikkeläjalkaisia pelaajia, jotka tulevat varmasti pitämään Bouncersin puolustuksen varpaillaan. Kotkan hyökkäyksessä #8 Essi Söderholm tulee tarjoamaan yhdessä #10 Kaisa Kiurun kanssa päänvaivaa ja kotkalaisten puolustuksessa nopeaa pelinlukua ja tehokasta työskentelyä tarjoaa #9 Laura Karhu.
Tule paikalle kannustamaan Ladyt voittoon kauden viimeisessä kotipelissä!