SAJL

Otteluennakko

Steelers - Jaguars 15.07.2018

Steelers – Jaguars 15.7.2018

Otteluennakko
Kuopio Steelers – Jyväskylä Jaguars
Väinölänniemen kenttä, Kuopio, kickoff klo 15:00


Runkosarjan päätös

Kuopio Steelers Naisten runkosarja on sujunut tuttuun tapaan vahvasti ilman tappioita. Runkosarjan viimeisessä ottelussa teräsnaiset saavat vastaansa Jyväskylä Jaguarsin. Ottelu pelataan aina aurinkoisella Vänärillä sunnuntaina 15.7.2018 ja peli potkaistaan käyntiin klo 15.00.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen alkukaudesta alkoi Jaguarsien osalta vahvasti syötönkatkolla, mutta sen jälkeen Steelers rummutti pisteitä taululle ja ottelu päättyi 0-48 Steelersin viedessä pisteet Kuopioon. Jaguarsin pistetilanne onkin kauden lähestyessä loppuaan edelleen 0 voittojen osalta, joten avausvoiton nälkää ei varmastikaan heiltä puutu.
Jaguarsin rosteri on ollut lohkon kapeimpia. Kahteen suuntaan pelaaminen näin helteisenä kesänä on varmasti vaatinut veronsa, mutta kova koulu on paras opettaja, tämä Steelersissä tunnetaan hyvin kun muistellaan parin vuoden takaista tilannetta.

Runkosarjan päätösotteluun lähdetäänkin kummankin joukkueen osalta mittaamaan kauden aikana tapahtunutta kehitystä. Rookiet ovat nousseet tänä vuonna suureen merkitykseen peleissä, mikä on erittäin positiivista lajin kasvattaessa suosiotaan etenkin naisharrastajien keskuudessa.

Vaikka runkosarjan sijoituksiin ottelun lopputuloksella ei ole vaikutusta, haluaa Jaguars varmasti päättää kautensa voittoon. Ottelusta tulee siis takuulla mielenkiintoinen, joten saavu sinäkin siis Väinölänniemelle ensi sunnuntaina! Aurinkotakuu ja hellettäkin suattaa tulla! Tapahtuma on ilmainen ja paikalla on kahvio. Kickoff klo 15.00.