SAJL

Otteluraportti

Wolverines - Sea City Storm 02.07.2006

WOLVERINES PÖLLYTTI RAUMAA 90 – 0

Helsinki Wolverines ei osoittanut mitään vieraanvaraisuutta vajaalukuisena Helsinkiin saapuneelle Rauma Sea City Stormille.

Ottelu oli jo käytännössä pelattu ensimmäisen neljän minuutin jälkeen. Ensin Ari Suontakanen palautti palloa lentopotkusta aina 62 jaardia maaliin asti. Hyökkäyksen ensimmäisellä pelillä pelinrakentaja Hahm löysi laitahyökkääjä Santtu Erkkilän täysin vapaana, josta tuloksena oli maali.

Seuraava Wolverinesin aloituspotku onnistuttiin raumalaisten toimesta rähmäämään ja peli ei ennättänyt kauan vanheta kun Phil Hahm heitti pallon Ari Suontakaselle. Ottelu oli tämän jälkeen tilanteessa 20 – 0.

Seuraavasta maalista vastasi Wolverines puolustus. DB Henrik Kuosa nappasi syötönkatkon Rauman pelinrakentaja DeBoerin syötöstä ja palautti interin aina pohjaan asti. Tuloksena 6 pistettä 95 jaardin syötönkatkosta.

Erikoisjoukkueet jatkoivat pistetehtailua. Rauman lyhyeksi jääneen puntin jälkeen ei pallo tuntunut kelpaavan kenellekään, joten Teemu Kuusisto päätti kaapata siannahka kuulan kainaloon ja toimittaa sen Rauman maaliin.

2. neljännes

Toinen neljännes alkoi Rauman lentopotkulla. Wolverines sai pallon haltuun Rauman 42 jaardin viivalta. Tälläkään kertaa ei Wolverines hyökkäys viipynyt kentällä yhtä peliä kauempaa. Phil Hahm heitti pallon jälleen Santtu Erkkilälle ja tilanne oli revennyt numeroihin 41 – 0.

Rauman seuraava hyökkäysvuoro päättyi jälleen 4. yrityksellä punttiin. Tällä kertaa Sami Kujansuu palautti pallon maaliin, mutta palautus juoksun aikana takaapäin estäminen hylkäsi maalin ja Wolverines siirtyi hyökkääväksi joukkueeksi Rauman 35 jaardin linjalta. Sami Repo sai vuorostaan pallon juoksupelillä ja Repo kiitti kunniasta ja juoksi pallon maaliin asti.

Tämän jälkeen oli puolustuksen vuoro tehdä maali. Puolustuksen linjamies Oskari Halttunen poimi Rauman rähmäyksen ja palautti palloa 23 jaardia maaliin asti.

Ennen puoliaikaa Crister Stockus ennätti vielä kirjauttaa nimensä maalintekijöiden joukkoon ja puoliajalle siirryttiin Wolverines 62 – 0 johdossa.

3. neljännes

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi. Rauma rähmäsi pallon omalla 6 jaardin linjalla, josta Wolverines hyökkäys pääsi aloittamaan oman vuoronsa. Pelinrakentajaksi siirtynyt Risto Hakkarainen sujautti pallon Kimmo Kinturin kainaloon, joka kiikutti pelivälineen maaliin asti.

Rauman hyökkäys, 3 ja ulos, ja pallo Wolverines hyökkäykselle Rauman 36 jaardin linjalta. Kimmo Kinturille kaksi juoksupeliä ja tilanne oli 76–0.

Rauman seuraava hyökkäysvuoro päättyi blokattuun lentopotkuun, jonka Ben Seiler kiikutti maalialueelle. Tämän kauden toinen Seilerin maali ei kuitenkaan jäänyt aikakirjoihin, koska palautuksen aikana oli puolustus syyllistynyt virheeseen ja pallo palautettiin maalista Rauman 11 jaardin linjalle.

Wolverines hyökkäys lähti liikkeelle juoksupelillä. Timi Peltomäki sai pelivälineen kainaloonsa ja Peltomäki juoksi uransa ensimmäisen Vaahteraliiga maalin.

4. neljännes

Selvässä pelissä 4. neljännes käytettiin pelailemalla aikaa pois. Tosin nuori Peltomäki varmasti ajatteli että pitkä juoksupeli vie enemmän aikaa kuin lyhyt ja Peltomäki juoksi 21 jaardia uransa toiseen Vaahteraliiga maaliin.