SAJL

Otteluraportti

Sea City Storm - Crocodiles 03.06.2006

Sunnuntaina pelatussa ottelussa Raumalla Sea City Stormin ja Seinäjoki Crocodilesin välillä
oli heti alusta alkaen nähtävillä, että raumalaiset eivät olleet valmiita kauteen ja ensimmäisen pelin jännitys näkyi hyvin. Kolikonheiton jälkeen Seinäjoki siirsi valinan Raumalle ja näin ollen heidän puolustus pääsi heti näyttämään kykynsä.

Spekuloinnit siitä, että Seinäjoen puolustus olisi huomattavasti heikentynyt ei pidä ollenkaan
paikkaansa. Rauma yritti päästä eteenpäin niin heitoilla kuin juostenkin, mutta aina Crocodilesin puolustus oli parempi. Erityisesti Klaus Alinen ja Sonte Wong olivat puolustuksen tehovartioinnissa.

Alussa molemmat joukkueet pelasi tasaisesti ja molemmat joutuivat punttaamaan palloa vastustajalle, mutta pelin edetessä Seinäjoen ottamat kahdeksan syötönkatkoa tekivät homman raumalaisille mahdottomaksi. Kun näistä vielä 4 palautettiin aina maaliin asti oli homma selvä. Crocodiles puolustus teki siihen päälle vielä palautusmaalin rähmäyksestä.

Rauman hyökkäys ei toiminut ollenkaan ja syy oli osittain RB Joshua Kerleyn viime hetken lennon
peruuntuminen. Näin ollen Raumalta puuttui juoksuhyökkäys melkein kokonaan, kun vielä Jarno hillo pelasi kylkiluu murtuneena. Seinäjoki pelasi peruspeliä ja se toimi ajoittain erittäin hyvin Rauman puolustusta vastaan, varsinkin
Evwarayen ja Rissasen kantaessa palloa.

Ikäviä uutisia Seinäjoen leiriin teki Rissasen loukkaantuminen ja Raumalla Michael Warreingkin joutuu käymään röntgenissä.