SAJL

Otteluraportti

Sea City Storm - Roosters 07.07.2007

Storm - Roosters.

Raumalla pelattiin hienossa säässä tiukka peli, joka varmasti antoi katsojille koko rahan edestä vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Rauman kannalta peli alkoi samaan tyyliin kuin Rajaritareita vastaan nopeaan maaliin, hyökkäyksen toisella yrityksellä kikkapeli puri Roosterssin puolustukseen ja nopsa kinttuinen laitahyökkääjä Sonte Wong kipitti noin 60 yardia aina maaliin asti. Lisäpisteen potkaisi Jani Normiala haarukkaan.

Mutta hyvänolon tunne oli liian makea ja Roosters juoksutti Nathan Connorin avuilla juosten ja sitten päätti noin 40 yardin heitolla Känsälän kopatessa pallon puolustajan nenän edestä tilanteeksi 7-7.

Seuraavista pisteistä vastasi jälleen Roosters juosten nyt aivan maalialueen tuntumasta Connorin avulla tilanteeksi 7-13 kun lisäpiste blokattiin Klaus Alisen voimin. Tämä oli Klasulle jo neljäs blokki ja sama mies oli pallon
tiellä vielä kahdesti. Heti Roosterssin potkaistessa pallo Stormille kipitti jälleen sama mies Wong tilanteeksi 14-13 kun vielä lisäpistekin onnistui.

Toisella neljänneksellä Roosters karkasi jo kahden maalin (14-26) johtoasemaan joka oli myös puoliaika tilanne ja ei tätä paikkaa enää luovuttanut vaikka Kerley juoksi linjan läpi tilanteeksi 20-26. Lisäpisteen Roosters blokkasi ja palautti aina maaliin asti ja tilanne 20-28.

Roosters jatkoi Stormin puolustuksen runnomista juosten ja päätti etenemisen parilla heitolla Sampo Rannalle loppulukemiksi 20-41. Lopussa sai LB Veijola vielä pallon syötönkatkolla Stormille, mutta eteneminen katkesi noin 10 yardin linjalle, josta Roosters otti polven ja
päätti pelin.

Lopputulos Raumalla siis 20 - 41. (14 - 26)