SAJL

Otteluraportti

Sea City Storm - Wolverines 12.08.2007

Helsingissä pelattu ensimmäinen Wolverinesin ja Stormin välinen ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 26-0 ja toinenkin kohtaaminen meni odotetusti Ahmoille lukemin 6-44 (0-35). Rauma oli jälleen kärsinyt loukkaantumisista ja poissa oli kaksi avainpelaajaa Ilkka Koiranen ja Sami Toivonen. Samoin poissa oli kaikki pelaavat keskushyökkääjät ja sille tontille astui LB Jarkko Veijola. Poissa oli kaiken kaikkiaan 12 kaveria ja se näkyi kentällä. Kaverit joutui pelaamaan kahteen suuntaan ja se ei tällä tasolla kanna hedelmää.

Alku oli jälleen Stormin puolustukselta hyvää esitystä ja se ottikin heti syötönkatkon Ville Veneen toimesta, mutta Ahmat korjasi tilanteen heti Stormin hyökkäyksellä ottaen pallon takaisin ja palauttaen sen aina Stormin 12 yardin linjalle. Rangaistus vielä päälle ja Wolvoilla oli helppo työ kuljettaa pallo maaliin.

Tämä olikin ensimmäisen neljänneksen ainokainen, mutta Wolverines paukutti heti toisella neljänneksellä 5 maalia ja peli oli sillä selvä Toinen puoliaika ei tuonut tilanteisiin juuri muutoksia vaikka Storm saikin nollansa rikki Baynhamin ja Wongin esityksillä. Wongin illan toinen maalikin oli lähellä, mutta tuomarin lippu hylkäsi tuon hetken ilon.

Wolverinen toi toiselle puoliajalle kakkospelinrakentajansa Niemisen ja keskushyökkääjäksi nuoren Timi Peltomäen, joka saalistikin hyvät tilastot itselleen.