SAJL

Otteluraportti

Huskies - Bouncers 07.06.2014

Hämeenlinnan Lady Huskies lähti hakemaan avausvoittoaan kauden kolmannessa pelissä, saaden vieraita Mikkelistä. Toisin kuitenkin kävi ja pisteet matkasivat Lady Bouncersin mukana Mikkeliin melko selvin numeroin 0-44 (0-22)

Peliin lähdettiin rankan vesi- ja raesateen saattelemana joten oli selvää, että molemmat joukkueet lähtisivät varmasti juoksupainotteisesti viemään peliä eteenpäin.

Kuten kauden kahdessa aikasemmassakin ottelussa Lady Huskies akilleen kantapääksi on muodostunut ottelun alku, ja niin kävi nytkin. Melko nopeasti heti ottelun alkuun Lady Bouncers siirty kahdella maalilla johtoasemaan.

Tämän jälkeen Lady Huskies heräsi taistelemaan ja puolustuskin sai varsin hyvin pysäytettyä vieraiden hyökkäyksen, vaikkakin puoliajalle lähdettiin tilanteesta 0-22.

Koko alkukauden hieman heikosti kulkenut hyökkäys koki kovat kolaukset, kun ensin hyvin palloa itse kantanut joukkueen ykköspelinrakentaja #2 Anu Hakkarainen loukkaantui juoksupelin päätteeksi ja hetkeä myöhemmin hyökkäystä johtamaan siirtynyt kakkospelinrakentaja #3 Kirsi Hänninen koki saman kohtalon.

Tämän seurauksena kotijoukkueen hyökkäys meni entistä vaikeammaksi eikä piste suorituksia nähty kuin vieraiden puolesta.

Vaikkakin numerto olivat melko selvät pelin päätyttyä, eikä voittajasti ollut epäselvyyttä niin voidaan sanoa, että kentällä nähtiin melko kovaa tasaista ja reilua vääntöä.

Mikkelin vahvuutena oli hyvä peliin lähtö sekä tasaisempi suorittaminen kentällä.