SAJL

Otteluraportti

Wolves - Huskies 27.07.2014

Otteluraportti 27.7.2014

 

She-Wolves-Lady Huskies
Lehmon Urheilukeskus, Kontiolahti

Ottelutulos 38-44 (30-28)

 

Runkosarjan viimeiseen otteluun She-Wolves sai vastaansa joukkueen Hämeenlinnasta, Lady Huskies.

Voitolla olisi joensuulaisten sijoitus sarjassa viides ja nälkäinen Huskies haki kauden ensimmäistä voittoaan.

 

Ottelu alkoi joensuulaisittain vahvasti. Henna Lasarov eteni heti kiertopelillä 67 jaardin matkan maalin ja tilanteeksi 6-0. Vain hetki edellisestä ja Henna kuittasi lyhyen kiertopelin päätteeksi toisen TD:n. Aino Miettinen nappasi lisäpisteheiton kiinni ja tilanne 14-0. Huskies hyökkäys heräsi unesta ja pelinrakentaja Kirsi Hännisen maali ja lisäpiste kavensi ottelun tilanteeksi 14-8. Joensuu onnistui omalla vuorollaan heittopelissä kun pelinrakentaja Heidi Kuronen vapautti TE Anna Riihelän maalin tekoon, Heidin lisäpiste heitto Annika Haimilahdelle ja Joensuun johto jo 22-8. Huskies ei antanut periksi vaan Hänninen pujotteli läpi She-Wolves puolustuksen maaliin ja ensimmäisen neljänneksen lukemiksi 22-14.

 

Toisen neljänneksen alussa Huskies kuittasi TE Mia Ruottusen maalilla ottelun tasoihin. Joensuu pystyi omalla hyökkäysvuorolla karkaamaan vielä linjanläpi pelillä maalin tekoon Hennan tehdessä jo 3:nen TD:n. Juuri ennen puoliaikaa Huskies pelinrakentaja vapautti TE Iisa Korkeilan karkuun ja ottelun puoliaika lukemiksi 30-28.

 

Kolmannella neljänneksellä vain She-Wolves onnistui maalin teossa. Henna Lasarovin 4:s TD sekä Heidi Kurosen onnistunut lisäpiste vei joensuulaiset 38-28 johtoon.

 

Neljäs neljännes ja Huskies aloitti vimmatun kirin, hyökkäyksen edetessä väkisin kohti joensuulaismaalia.

Lopulta Jenni Mölsä kiersi koko puolustavan susilauman TD:n arvoisesti, lisäpisteet kuittasi Kirsi Hänninen. Tilanne kutkuttava 38-36. Ja kun muutama minuutti oli peliaikaa jäljellä, kuittasi pelinrakentaja Hänninen ottelun 3:nen maalin ja vielä lisäpisteet vieden hämeenlinnalaiset ensimmäisen kerran johtoon lukemin

38-44. Susilauma pisti kaiken likoon ja eteni peli peliltä kohti Huskies maalia. Hämeenlinnan puolustus uhrautui ja pystyi pitämään She-Wolvesin poissa maalialueelta viimeisten sekuntien aikana. Kauden avausvoitto hämeenlinnalaisille oli tosiasia ja Huskies leirin riemunkiljahdukset täyttivät kentän!

 

Lady Huskien parhaana palkittiin ansaitusti pelinrakentaja Kirsi Hänninen, kotijoukkueen palkittu oli RB Henna Lasarov. Susilauman puolustuksessa onnistuivat Marjo Turunen 10 taklausta / 1 kpl QB säkki sekä Tanja Heiskanen 3 kpl QB säkkiä / 6 taklausta.

 

She-Wolves kiittää yhteistyökumppaneita sekä katsojia kuluneesta kaudesta ja lähtee entistä nälkäisempänä kauteen 2015!