SAJL

Otteluraportti

Wolverines Blue - West Coast Phoenix 27.05.2018

Otteluraportti: Wolverines Blue - West Coast Phoenix 7 - 22 (7-8)

Naisten 1.divisioona jatkui sunnuntaina aurinkoisella Brahen kentällä, kun sarjan kolmannella kierroksella kohtasivat yhden ottelun hävinneet ja yhden voittaneet Helsinki Wolverines Blue ja Raisio West Coast Phoenix. Keskinäisestä ottelusta odotettiin tiukkaa taistelua pisteistä ja siltä myös ottelun alku antoi odottaa.

Ensimmäisiä pisteitä saatiin odottaa aina toiselle neljännekselle asti, jolloin Wolverinesin pelinrakentaja Oona Hämäläinen löysi heitollaan maalialueelta laitahyökkääjä Jenni Kankaan. Kun Sanni Seppälän lisäpistepotku löysi tiensä maalitolppien väliin, johti kotijoukkue ottelua 7-0. WCP:n tasoitusta saatiin odottaa kahden hyökkäysvuoron verran, kunnes Noora Railonmaa juoksi ensin maalin ja perään vielä lisäpisteyrityksen siirtäen joukkueensa puoliajalle 8 - 7 -johdossa.

Toisella puoliajalla Wolverinesin hyökkäys ei saanut missään vaiheessa peliään kunnolla käyntiin, kun taas WCP:n pelinrakentaja Ronja Sulin juoksi pallon kanssa maalialueelle kertaalleen niin kolmannella kuin viimeisellä neljännekselläkin. Ottelu päättyi siis WCP:n voittoon lukemin 7 - 22.

Wolverinesin päävalmentaja Pekka Lamminsalo oli pelin jälkeen harmissaan tappiosta: “Emme pelanneet tässä ottelussa täyteen potentiaaliimme. Teimme etenkin hyökkäyksessä paljon vältettävissä olevia virheitä laittomien muodostelmien ja väärien kuvien juoksussa. En ole myöskään omiin pelikutsuihin tyytyväinen. Puolustus pelasi hyvin ottaen huomioon, että laitoimme heidät välillä todella epäedullisiin kenttäasemiin. “

Wolverinesin kausi jatkuu jo tulevana lauantaina ottelulla Hyvinkää Falconsia vastaan ja siihen joukkue lähtee taas yhden ottelun kokeneempana. “Tärkeintä tässäkin pelissä oli kuitenkin se, että saimme taas koko joukkueelle lisää kokemusta ja pelidowneja. Muun muassa Ronja Kemppainen sai ensimmäisen kiinniottonsa ja Hannah Ploskonka poimi jo kauden toisen syötökatkonsa. Myös Oona Hämäläinen on viimeisen kolmen pelin aikana osoittanut huimaa kehitystä viime vuodesta. Katsomme pelin tarkkaan filmiltä ja lähdemme tekemään korjauksia.”, toteaa Lamminsalo.

Joukkueiden parhaiksi pelaajiksi valittiin West Coast Phoenixin pelinrakentaja Ronja Sulin ja Wolverinesin linebäkkeri Laura Ainamo.