SAJL

Otteluraportti

Wolverines Blue - Falcons 02.06.2018

Wolverines Ladies Blue kohtasi naisten 1-divisioonan neljännen kierroksen ottelussa lauantaina Hyvinkää Falconsin. Molemmilla oli ennen ottelua takanaan voitto ensimmäiseltä kierrokselta ja sen jälkeen kaksi tappiota.

Ottelu sai salama-alun, kun Falcons vei heti ensimmäisellä hyökkäysyrityksellään pallon juosten maaliin ja siirtyi 6-0 -johtoon. Tämän jälkeen Wolverines kuitenkin siirtyi ottelussa kuskin paikalle, tasoittaen tilanteen heti seuraavalla hyökkäysvuorollaan ja jatkamalla tästä eteenpäin pisteiden tekoa tasaisesti koko ottelun ajan. Joukkueelta onnistui pisteiden teko niin juosten, heittäen kuin potkaistenkin. Erityisen tehokkaalla päällä joukkueesta oli keskushyökkääjänelikko (Tytti Kuusinen - Anna Martola - Kiira Kesä-Heino - Julia Harjula), jolta nähtiin koko ottelun ajan niin vahvaa juoksua kuin kiinniotettuja heittojakin. Falcons pääsi vielä ottelun lopussa yllättämään ahmapuolustuksen, mutta tulostaulu näytti päätösvihellyksen jälkeen komeaa 46-14-voittoa ahmalaumalle.

Wolverinesin päävalmentaja Pekka Lamminsalo oli ottelun jälkeen syystäkin tyytyväinen: “Pelasimme jälleen joukkueena hyvin. Meidän tapauksessamme katson vähemmän pistetaulun tulosta ja enemmän sitä, kuinka monella eri pelaajalla onnistuimme etenemään pallon kanssa. Puolustuksessa pelasimme myös hyvin kahta nukahdusta lukuunottamatta.”

Wolverinesilla on seuraavaksi edessään Vaahteraliiga-kauden aloitus. Kauden aloittaneissa neljässä divaripelissä (2 voittoa, 2 tappiota) on pelattu laajalla pelaajakierrolla ja pelituntumaa on ottanut jo 53 ahmanaista. “Pelit ovat tähän mennessä menneet hyvin. Olemme pelien edetessä onnistuneet nostamaan tasoa etenkin joukkuepelaamisessa. Pelikokemus on myös nostanut monen pelaajan itsevarmuutta loppukautta silmällä pitäen” toteaa Lamminsalo.

Seuraava Wolverines-naisten peli on siis edessä maanantaina 11.6., kun Brahenkentälle saapuu vierailulle viime kauden finaalivastustaja Helsinki Roosters. Kuuma paikalliskamppailu alkaa klo 18.30.