SAJL

Otteluraportti

Crocodiles - Steelers 13.05.2018

Crocodiles - Steelers 13.05.2018
Naisten 1. Divisioonan avauskierroksella Crocodiles sai vastaansa Kuopio steelersin. Ottelu alkoi räväkästi, kun jo Kuopion ensimmäisellä hyökkäysyrityksellä Laura Pulkkinen onnistui kuljettamaan pallon maalialueelle muuttaen tilanteeksi 6-0.
Crocodilesin ensimmäisellä hyökkäysvuorolla yhteinen sävel oli vielä heman hukassa, ja pallo siirtyi jälleen Steelersille.

Pian Steelers näytti voimansa taas, kun pallo juostiin maalialueelle, ja lukemiksi vaihtui lisäpisteen onnistuttua 13-0. Krokotiililauma ei kuitenkaan lannistnut. Kun alkukankeus saatiin lievitettyä, lähti myös crocodiles kuljettamaan palloa haluamaansa suuntaan, ja pian Tiina Salo tasoitti lukemiksi juoksupelillä 13-6

Puoliajan jälkeen peli tiukentui, ja Crocodiles sai seuraavan vaihteen silmään. Kuopiolaisten hyökkäys puri vihreään puolustukseen, ja pistetaululla numerot muuttuivat 20-6. Tiina Salo kuitenkin juoksi pian tasoituksen tuoden kotijoukkueen tilanteeseen 20-12.

Crocodilesin kohtaloksi sunnuntain otelussa koituivat useat pallonmenetykset ja syötönkatkot. Laajasti uudistuneen joukkueen virheet korostuivat kauden ensimmäisessä ottelussa. Myös Kuopiolaisten vahva hyökkäys oli myös puolustukselle erittäin vaikea pysäytettävä. Ottelu päättyi lukein 20-12 Steelersin voittoon.